Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Καθαρισμός Παραλιών

Αποτέλεσμα εικόνας για dhmos trifilias ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο κάθε συμβαλλόμενος εργολάβος με το Δήμο μας, αλλά κ όλους τους ΟΤΑ, υποχρεούται να εκτελέσει το συμβατικό έργο που προβλέπεται από τη σύμβαση του έργου. Εντολή εκτέλεσης του έργου παίρνει ή από τον επιβλέποντα του έργου ή από την αρμόδια υπηρεσία ή τη Δημοτική Αρχή αφού ενημερωθεί η επιτροπή παραλαβής του έργου, η οποία δεν δύναται να υπογράψει τίποτα περισσότερο από ότι η σύμβαση περιλαμβάνει.
Ο κ. Ηλίας Παναγόπουλος έχει σύμβαση με το Δήμο μας, η οποία αφορά δύο υποέργα την αγροτική οδοποιία και τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων. Η σύμβαση του έργου προβλέπει αριθμό ημερομισθίων για τα μηχανήματα έργου και όχι περιοχές έργου.

Ο κ Ηλίας Παναγόπουλος είναι αυτονόητο ότι εντολές παίρνει από την Δημοτική Αρχή ή τους θεσμικούς παράγοντες που προαναφέρθηκαν και με κανένα τρόπο από αναρμόδια άτομα. Η δημιουργία εντυπώσεων είναι μια εύκολη πρακτική.
Ο κ Λεβεντάκης και η κ Παναγιωτοπούλου αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου. Για ότι γίνεται μέχρι τότε είναι ευθύνη και έργο της παρούσης Δημοτικής Αρχής και έως την ορκωμοσία τους δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο. Εντολή για τον καθαρισμό των παραλιών δόθηκε στον κ. Ηλία Παναγόπουλο – Εργολάβο του έργου από το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παν/τη Κατσίβελα.
Φωτεινή Στυλιανού
Υπ/νη Δημ. Σχέσεων & Επικοινωνίας
Δήμου Τριφυλίας
Τηλ. επικοινωνίας 2761360033/6942778793

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα