Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Καιρός - meteo: Έκτακτη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα - Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

ΚΑΙΡΟΣ
Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19/6. Δείτε πού θα εντοπίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες.
Καιρός:Καταιγίδες αναμένονται και σήμερα Τετάρτη 19/6 στην περιοχή της Αττικής, με τοπικά έντονα φαινόμενα και τοπικές χαλαζοπτώσεις κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το κύριο χαρακτηριστικό των καταιγίδων θα είναι η ηλεκτρική δραστηριότητα, που και σήμερα αναμένεται να είναι αυξημένη, προκαλώντας πολλούς κεραυνούς.
Καιρός: Άστραψε και βρόντηξε - Περισσότεροι από 6.500 κεραυνοί έπεσαν την Τρίτη




Καιρός - Αστεροσκοπείο Αθηνών: Η μεγαλύτερη ποσότητα νερού έπεσε στη Βάρη

Γενικότερα, τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας, κυρίως στη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων υπάρχει και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, που τοπικά θα είναι έντονες, ενώ στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται καταιγίδες, οι ριπαίοι άνεμοι πρόσκαιρα θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις.
dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα