Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τριφυλία : Επίσκεψη 50 Ρώσων δημοσιογράφων σήμερα

Ο Δήμος Τριφυλίας, προκειμένου να προβάλλει τα τουριστικά αξιοθέατα και τα τοπικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής, οργανώνει επίσκεψη 50 Ρώσων δημοσιογράφων, σήμερα από τις 10.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν πρώτα την όμορφη νήσο Πρώτη και δύο σύγχρονα θερμοκήπια, ώστε να δουν από κοντά τον τρόπο παραγωγής των αγροτικών προϊόντων και καρπουζιών. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούν την έκθεση τοπικών προϊόντων «Εαρινή Τριφυλία», στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κυπαρισσίας. Έπειτα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Κάστρο της Κυπαρισσίας. Η επίσκεψή τους θα κλείσει με την προσφορά ενός ελαφρού γεύματος στο Καλό Νερό, από το ξενοδοχείο «Euroxenia Messina Mare hotel».
Πετυχημένη παρουσία στο Greek Forum
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή της Τριφυλίας με συντονισμένες ενέργειες μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδ. Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας. Συγκεκριμένα, χθες από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, στο χώρο όπου διεξήχθη το Greek Forum, στο Costa Navarino, πλήθος Ρώσων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων δέχθηκαν το ζεστό καλωσόρισμα των εκπροσώπων του Δήμου και των ξενοδόχων και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους.
Καλαίσθητα banners όπου απεικονίζονταν οι ομορφιές και τα σημεία ενδιαφέροντος της Τριφυλίας και ένας μικρός μπουφές με παραδοσιακά προϊόντα, τραβούσαν αμέσως το ενδιαφέρον των Ρώσων επισκεπτών, στους οποίους δόθηκε πλούσ πληροφοριακό υλικό, καθώς και αρκετά τοπικά προϊόντα ως αναμνηστικό δώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα