Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας : «Άλλαξε συνήθειες, σκέψου τοπικά!»

Κάλεσμα προς τους Κυπαρίσσιους καταναλωτές και επισκέπτες να στηρίξουν τα τοπικά εμπορικά καταστήματα την περίοδο του Πάσχα, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.
Όπως τόνισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, «η οικονομική κρίση που πλήττει τον τόπο μάς αφορά άμεσα! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προώθηση και η προάσπιση των συμφερόντων των μικρών επιχειρήσεων αποτελεί το οξυγόνο του τόπου μας και κρίνει την αναπτυξιακή μας πορεία και την ευημερία μας. Στηρίζουμε τους τοπικούς επιχειρηματίες, τη μικρομεσαία επιχείρηση. Τείνουμε χέρι βοήθειας προς όσους μάχονται καθημερινά μέσα στο δυσμενές κλίμα που επικρατεί. Από την κρίση αυτή πρέπει να βγούμε μαζί!

Αυτό που πρέπει, λοιπόν, να περάσει ως μήνυμα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, είναι ότι θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τα τοπικά προϊόντα».
«Φυσικά, πρέπει και οι ίδιοι οι επαγγελματίες να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας και από το προσωπικό μας», υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Αβδάλας. «Αυτό σημαίνει ευγένεια, ευχάριστη προσωπικότητα, χαμόγελο, καθαριότητα, καλή γνώση του αντικειμένου, ποιότητα στις παροχές, τιμές που να πλησιάζουν τουλάχιστον αυτές που θα βρούμε παραδίπλα, έξυπνες προσφορές, εξυπηρέτηση και όχι πίεση να αγοράσεις ή κατεβασμένα μούτρα σε περίπτωση που δεν…. Και σε καμία περίπτωση διακρίσεις ή “σνομπίστικη” συμπεριφορά, γιατί και δυσφήμηση γίνεται και δεν αγοράζεις και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!».
Σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η αγορά και να δοθεί εορταστικό κλίμα κυκλοφόρησε μια αφίσα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, που καλεί τους καταναλωτές να ψωνίζουν από τις τοπικές επιχειρήσεις, τοποθετηθήκαν εορταστικά πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ πρόκειται να γίνει παράγωγη 1-2 ραδιοφωνικών σποτ στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Επιπλέον, ετοιμάζεται να τοποθετηθεί περίπτερο στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου θα μοιράζονται ευχητήριες κάρτες και γλυκίσματα στους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο.
Επίσης, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους πρόκειται να διοργανωθεί ένα τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της εορτής του συλλόγου.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο. Αυτό έχει ως εξής:
Μ. Πέμπτη: πρωί: 8.00-14.00, απόγευμα: 17.30-21.00
Μ. Παρασκευή: πρωί: 8.00-16.00, απόγευμα: κλειστά
Μ. Σάββατο: πρωί :8.00-18.00, απόγευμα : κλειστά
Κυριακή του Πάσχα: κλειστά
Δευτέρα του Πάσχα: κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα