Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Π. Κατσίβελας: «Ο κ. Λεβεντάκης πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα»

-«Χοντροειδή ψέματα, κατασκευασμένες και συκοφαντικές ειδήσεις…»
Σε απαντητική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, με επισυναπτόμενο έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου υπογεγραμμένο από το διευθυντή της, Γιώργο Γκόνη, για δημοσιεύματα του νεοεκλεγέντος δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη, αναφορικά με το έργο της ανάπλασης στην είσοδο των Φιλιατρών, τονίζεται ότι ο κ. Λεβεντάκης πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Επίσης, γίνεται αναφορά σε χοντροειδή ψέματα, κατασκευασμένες και συκοφαντικές ειδήσεις και υπηρεσίες και εργαζομένους που δήθεν επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του για το συγκεκριμένο έργο. Ουσιαστικά και πρακτικά, ο κ. Κατσίβελας με την απαντητική επιστολή του και το επισυναπτόμενο έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας «διαψεύδει» τους ισχυρισμούς του κ. Λεβεντάκη και περνάει στην αντεπίθεση, για να «αποδομήσει» όλα όσα αναφέρει ο τελευταίος για το έργο στην είσοδο των Φιλιατρών, στο οποίο – με τη δημοσίευσή του στο facebook – ενέπλεξε και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Η απαντητική επιστολή του κ. Κατσίβελα έχει ως θέμα «ψευδείς πληροφορίες και δημοσιεύματα» και σε αυτή αναφέρεται επί λέξει: «Ο κ. Λεβεντάκης από την προεκλογική

περίοδο μέχρι και σήμερα συνηθίζει να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα σε μια προσπάθειά του να μειώσει και να εξευτελίσει θεσμούς και ανθρώπους. Με χοντροειδή ψέματα, κατασκευασμένες και συκοφαντικές ειδήσεις και με δήθεν υπηρεσίες και εργαζόμενους που επιβεβαιώνουν του λόγου του το αληθές. Έφτασε στο σημείο να μας πει ότι το “Έργο ανάπλασης της εισόδου των Φιλιατρών” είναι προβληματικό και ότι θα χρειαστεί να το ξαναφτιάξει. Παραθέτω ακριβώς το απόσπασμα της δημοσίευσής του: “…εγώ φροντίζω και ‘ενημερώνομαι’ (από την τεχνική υπηρεσία αυτού του Δήμου) για τις κακοτεχνίες και τα πασαλείμματα κάποιου εκ των ‘έργων’ σας (στο οποίο, με τόση υπερηφάνεια αναφερθήκατε, κατά τις προεκλογικές σας ομιλίες στα Φιλιατρά) και συγκεκριμένα του δρόμου, έξω από το Γυμνάσιο Φιλιατρών, ο οποίος (δρόμος) έκλεισε, χωρίς να έχει αποκατασταθεί κάτω από αυτόν καμία βλάβη, γιατί (τι πρωτοτυπία…;) δεν υπήρχαν υλικά. Ενός δρόμου, που (αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου) θα πρέπει να ξηλωθεί και να κατασκευαστεί εκ νέου, με όσα αυτό συνεπάγεται για την ταλαιπωρία των κατοίκων τής Δ.Ε. Φιλιατρών, καθώς και για την οικονομική ζημία, που θα υποστεί ο Δήμος”.
Αλλά ας δούμε την άποψη της Τεχνικής Υπηρεσίας που τον ενημερώνει, όπως παρουσιάζεται με επίσημο έγγραφο και ενυπόγραφα (επισυνάπτεται). Αυτά είναι τα νέα ήθη που θέλει να εισαγάγει ο κ Λεβεντάκης στο Δήμο Τριφυλίας. Οφείλω όμως να τον ειδοποιήσω να προσέξει, μη βρεθεί ο ίδιος αλλά και η κοινωνία μας, σε αδιέξοδα άκρως επιπόλαια, που αυτός δημιουργεί».
Στο επισυναπτόμενο έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας προς το δήμαρχο, Παναγιώτη Κατσίβελα, με αρ. πρωτ. 11741 και ημερομηνία 07-08-2019 με θέμα «Απόψεις Τεχνικής Υπηρεσίας επί δημοσιεύματος» αναφέρεται: «Κύριε Δήμαρχε, σε απάντηση του από 06.08.2019 εγγράφου, έχουμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:
Η Υπηρεσία μας ενημερώνει οποιονδήποτε πολίτη ή φορέα με τρόπο που συνάδει με το ρόλο και τις αρμοδιότητες που έχει. Η ενημέρωση γίνεται γραπτώς (όταν ζητηθεί) ή προφορικώς από εμένα προσωπικά και τον επιβλέποντα ή την επιβλέπουσα μηχανικό του κάθε έργου. Τέτοια λοιπόν ενημέρωση, με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, δεν έχει υπάρξει και δεν έχουν μεταφερθεί τέτοιες πληροφορίες από την Υπηρεσία μας. 2. Θα ήταν δε εντελώς ασύμβατο με την ευθύνη και το ρόλο της Υπηρεσίας μας να δηλώναμε ότι ασφαλτοστρώθηκε τμήμα οδού χωρίς να έχει αποκατασταθεί διαπιστωμένη βλάβη σε υπόγεια δίκτυα. Σας θυμίζω ότι ένας λόγος της καθυστέρησης ολοκλήρωσης του έργου ήταν τα σοβαρά προβλήματα αλλά και βλάβες που διαπιστώθηκαν σε αγωγούς ομβρίων, ύδρευσης, οπτικών ινών τηλεπικοινωνίας κ.λπ. Όλα τα ανωτέρω ολοκληρώθηκαν και μετέπειτα προχώρησαν οι εργασίες οδοποιίας και κατασκευής πεζοδρομίων».Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα