Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Καλλιτεχνική έκθεση στους Γαργαλιάνους

Εγκαινιάζεται σήμερα στις 9.30 μ.μ. στο Οpen studio στους Γαργαλιάνους η ομαδική έκθεση με τίτλο “Τοπίο - Καλλιτεχνικές προσεγγίσεις πάνω στην έννοια της φύσης”.
«Η φύση δεν τεμαχίζεται, είναι η ενότητα ενός όλου και τη στιγμή που κάτι θα αποσπαστεί από αυτή, παύει πλέον να αποτελεί κάτι το ολότελα φυσικό, και ο λόγος είναι ότι μπορεί να είναι "φύση" μόνο στο πλαίσιο αυτής της δίχως όρια ενότητας, μόνο ως κύμα αυτού του συνολικού ρεύματος». Με βάση αυτή τη ρήση 13 καλλιτέχνες αναλογίζονται μέσα από τα έργα τους τον τρόπο που η φύση, η οποία δεν γνωρίζει τίποτα από ατομικότητα, νοηματοδοτεί την εικαστική τους δραστηριότητα.
Στην έκθεση στην οποία θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, κολάζ και κόσμημα από φυσικά υλικά παίρνουν μέρος οι: Στάθης Ανδρουτσάκης, Elena Garstea, Αριστομένης Κατσούλας, Νίκος Κουράκης, Λιάνα Μερτζάνη, Θάνος Οικονομόπουλος, Δημήτρης Πολίτης, Μαρία Πουλοπούλου, Γιώργος Σκαβάρας, Μιλτιάδης Σκούντζος, Χρήστος Σκούντζος, Παναγιώτης Φιτσώρος, Χριστίνα Φωτοπούλου. 
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από σήμερα έως μεθαύριο, Κυριακή με ωράριο λειτουργίας από τις 9.30 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.
eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα