Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Μεσσηνία: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε στο Στασιό

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τις πληροφορίες που υπάρχουν, πρόκειται για έγκλημα και αυτοκτονία ταυτόχρονα. Ο 78χρονος αφού πυροβόλησε πρώτα τη σύζυγό του στο κεφάλι, στην συνέχεια έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ολα φαίνεται να έγιναν περίπου στις 6.30 χθες το πρωί, καθώς εκείνη την ώρα ένας γείτονας άκουσε δύο κρότους σαν πυροβολισμούς, χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος είδε τον 78χρονο γείτονά του να κείτεται νεκρός στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού, ενώ σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένη η 70χρονη.
Λίγο μετά τις 11 το πρωί ειδοποιήθηκαν οι αρχές που έσπευσαν στο σπίτι που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό. Από τις αστυνομικές αρχές αποκλείστηκε ο χώρος, ενώ από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλήφθηκε η τραυματισμένη γυναίκα που αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στην Τρίπολη.             
Με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια από τρίτο πρόσωπο και όλα οδηγούν στο ότι ο 78χρονος πρώτα πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια βγήκε έξω από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος. Τα στοιχεία που συνηγορούν σε αυτό το συμπέρασμα είναι ότι στο εσωτερικό του σπιτιού δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ούτε αναστάτωσης.
Επίσης το όπλο (διαμετρήματος 22 χιλιοστών) που όπως όλα δείχνουν είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε, βρέθηκε δίπλα από τον 78χρονο, ενώ πολύ σημαντικό στοιχείο στα χέρια των αρχών είναι το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι, το οποίο και εξετάζεται εξονυχιστικά.
 Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο μικρό χωριό που μετρά λιγοστούς κατοίκους και στο οποίο ζουν αρκετά ζευγάρια Γερμανών με δικά τους σπίτια. Ενα από αυτά τα ζευγάρια ήταν και αυτό που έμενε στην περιοχή από το 2010 έχοντας φτιάξει δικό του σπίτι και μοιράζοντας το χρόνο της ζωής του μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας, μένοντας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες εκεί. Οι κάτοικοι μιλούν για ένα ζευγάρι που δεν τους είχε απασχολήσει ποτέ με κάτι αρνητικό και ήταν πάντα φιλικοί και πρόσχαροι με όλους.
Κ.Μπ., eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα