Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Περίμενε 50 χρόνια το σχολικό reunion για να σκοτώσει τον συμμαθητή που του έκανε bullying

Ένας 69χρονος απόστρατος είναι ο δράστης, που καταζητείται!
Ασύλληπτη υπόθεση, πραγματικά...
Στην Ταϊλάνδη, ένας 69χρονος απόστρατος ονόματι Thanapat Anakesri πυροβόλησε και σκότωσε τον συμμαθητή που του έκανε μπούλινγκ, στο σχολικό reunion 50 χρόνια μετά!
Ο δράστης, που διαφεύγει, προς το παρόν, της σύλληψης, ήταν προσκεκλημένος στη σχολική σύναξη παλαιών συμμαθητών το περασμένο Σάββατο στην πόλη Ανγκ Θονγκ της κεντρικής Ταϊλάνδης. 
Όταν, λοιπόν, άπαντες κάθισαν στο τραπέζι για να απολαύσουν το κρασί, το φαγητό και το παγωτό, ο Thanapat βρέθηκε απέναντι από τον Suthat Kosayamat και τον κατηγόρησε ότι του έκανε μπούλινγκ όταν ήταν 16 ετών! 

Το θύμα, συνταξιούχος ναυτικός, του απάντησε ότι δεν θυμάται να είχαν προβλήματα οι δυο τους στο σχολείο και αρνήθηκε να του ζητήσει συγγνώμη!
Τότε, ο Thanapat έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε τον Suthat, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα. 
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Όσο για τον δράστη, έφυγε αμέσως από το... πάρτι και καταζητείται από την αστυνομία. Φαίνεται πως είχε θέματα αλκοολισμού και πολλές φορές στο παρελθόν είχε αναφερθεί στον συμμαθητή του που του έκανε μπούλινγκ, λέγοντας πως δεν αργεί η μέρα της εκδίκησης...
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα