Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου: Αθλιότητες κλακαδόρων καταγγέλλει ο Πετράκος


Τις αθλιότητες των κλακαδόρων στην τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου καταδικάζουν με ανακοίνωσή τους οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν:
 “Η ορκωμοσία των αιρετών είναι μια διοικητική πράξη. Σύμφωνα με τη διαδικασία δεν ορίζεται κάποιο συγκεκριμένο τελετουργικό. 
Η δημοκρατία και η δημοκρατική αντίληψη επιτάσσει στην ορκωμοσία να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων συνοπτικά και ολιγόλεπτα να εκφράζουν τις βασικές αρχές της παράταξής τους. 
Δυστυχώς ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Νίκας δεν προέβλεψε αυτή τη στοιχειώδη δημοκρατική αρχή, όπως κάνουν άλλοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι. Η ενέργεια του εκπροσώπου της «Ανταρσίας του Μωριά» συναδέλφου Παναγιώτη Κάτσαρη να διαβάσει μετά τον πολιτικό όρκο τις βασικές αρχές της παράταξής του ήταν απολύτως δικαιολογημένη. 
Συνεπώς, ως εκπρόσωποι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στο ΠΕ.ΣΥ.Π. καταδικάζουμε τις αποδοκιμασίες, τις ύβρεις και τους προπηλακισμούς εναντίον του από θερμοκέφαλους φανατικούς υποστηρικτές του κ. Νίκα”.
eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα