Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Ορκίστηκε η νέα δήμαρχος Οιχαλίας Παν. Γεωργακοπούλου: Μπαίνει στη μάχη του δήμου και της υγείας της

Ορκίστηκε η νέα δήμαρχος Οιχαλίας Παν. Γεωργακοπούλου: Μπαίνει στη μάχη του δήμου και της υγείας της (βίντεο-φωτογραφίες)Με τη δέσμευση ότι θα διοικήσει με ήθος, διαφάνεια και συνεργασία, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, και με την υπόσχεση ότι θα είναι κοντά στον δημότη και του πιο απομακρυσμένου χωριού, 
ορκίστηκε χτες το βράδυ η νέα δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.
Συγκεκριμένα τόνισε πως “θα δώσουμε όλοι καθημερινό σκληρό αγώνα με εντιμότητα, διαφάνεια, συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικότητα” και σημείωσε ότι “έχουμε την ευκαιρία να ενώσουμε δυνάμεις, να ξεπεράσουμε διαχωριστικές γραμμές και μικροπολιτικές αντιπαλότητες”.
Η ίδια αναφέρθηκε στο προσωπικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα αναρρώσει και θα δώσει με σθένος τον αγώνα για το δήμο. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την οικογένειά της και όλους όσοι τη στηρίζουν.

Στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας που ακολούθησε, χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσσόστομος, ενώ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, η απερχόμενη αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η απερχόμενη θεματική αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα καθώς και οι νέοι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.
Στην τελετή παρέστησαν και δημότες, οι οποίοι κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο “Μαρία Κάλλας” και τον εξωτερικό του χώρο.
Click to enlarge image 2.jpgClick to enlarge image 2.jpgClick to enlarge image 4.jpgClick to enlarge image 1.jpgClick to enlarge image 2.jpg
Γιάννης Σινάπης, eleftheriaonline

Click to enlarge image 4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα