Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Στην Καλαμάτα κατευθύνεται το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Grace 1;


Πληθαίνουν από το πρωί οι αναφορές, ότι το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Grace 1, που σήμερα απέπλευσε από το Γιβραλτάρ κατευθύνεται προς το λιμάνι της Καλαμάτας.
Ειδική αναφορά σε όλο αυτό κάνει και το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, κι αυτό καθώς πρόκειται για ένα από τα πλοία, που βρίσκονται στο επίκεντρο της διαμάχης ανάμεσα στο Ιράν και την Δύση. Όπως μάλιστα σημειώνει το Reuters η Τεχαράνη έχει εκδώσει προειδοποίηση προς την Ουάσιγκτον να μην επιχειρήσει την κράτηση του πλοίου
Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Grace 1 που απέπλευσε από το Γιβραλτάρ κατευθύνεται προς την Ελλάδα, μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Το τάνκερ, που βρίσκεται στο επίκεντρο της διαμάχης της Τεχεράνης με την Δύση, το πρωί της Δευτέρας έβαλε πλώρη για την Καλαμάτα, σύμφωνα με πληροφορίες. Παράλληλα το Ιράν προειδοποιεί την Ουάσινγκτον να μην προβεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια κράτησής του.
Το Grace 1 έχει πάντως μετονομαστεί σε Adrian Darya 1 και την υπόθεση κατεύθυνσής του στην Καλαμάτα επιβεβαιώνει και η ιστοσελίδα marinetraffic.com σημειώνοντας ότι το δεξαμενόπλοιο αναμένεται στην περιοχή στις 25 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα