Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Πως το MTV «σκότωσε» αθόρυβα τον Μάικλ Τζάκσον

Το δίκτυο αφαίρεσε χωρίς εξηγήσεις το όνομα του Βασιλιά της Ποπ από το βραβείο Michael Jackson Video Vanguard.
Το 1989 ο Μάικλ Τζάκσον κέρδισε το βραβείο Video Vanguard (πρωτοπόρος των βίντεο) του MTV. Δύο χρόνια μετά, το δίκτυο έδωσε στο βραβείο το όνομά του, και από τότε κάθε χρόνο απονέμει το Michael Jackson Video Vanguard Award.
Αυτό μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όταν στη διάρκεια της τελετής απονομής το MTV αφαίρεσε αθόρυβα και χωρίς εξηγήσεις το όνομα του Βασιλιά της Ποπ από το βραβείο. Ο Μάικλ Τζάκσον είναι πλέον ιστορία για τα μουσικά βραβεία του MTV...

Όπως ανέφερε το Page Six τον περασμένο μήνα το MTV θα αφαιρούσε το όνομα του Τζάκσον από το βραβείο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του HBO «Leaving Neverland». Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του σταρ.
Το MTV περιλάμβανε το όνομα του Τζάκσον στο δελτίο Τύπου που έστειλε να ανακοινώσει την Μίσι Έλιοτ ως η φετινή νικήτρια του βραβείου Video Vanguard – αλλά κάποιες διαφημιστικές εταιρείες απέκλεισαν το όνομά του, το οποίο δεν ακούστηκε στην τελετή. Η Έλιοτ είπε κατά τη βράβευσή της: «Το βραβείο Michael Jackson Video Vanguard είναι τόσο σημαντικό για μένα», πριν ευχαριστήσει την Τζάνετ Τζάκσον για τη φιλία της.
Πηγή: Reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα