Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Προχωρημένες επαφές Λεβεντάκη για συνεργασίες στο Δήμο Τριφυλίας


Συνάντηση των μελών του συνδυασμού «Ανοδος» με το νέο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Αγρίλη ενόψει της αυριανής ορκωμοσίας αλλά και της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.
Υπήρξε μια γενική συζήτηση όπου αξιολογήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ από τον κ. Λεβεντάκη βγήκε και η είδηση ότι τη θέση του γενικού γραμματέα στο δήμο θα αναλάβει η μαθηματικός Μερόπη Μυλωνά. Από εκεί και πέρα το κλίμα της συζήτησης περιστράφηκε στην ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή και στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
Ωστόσο έντονη είναι η φημολογία για το ενδεχόμενο συνεργασιών μεταξύ δημοτικών παρατάξεων ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, ο κ. Λεβεντάκης φαίνεται να έχει κάνει επαφές και συνομιλίες τόσο με την επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» Χάιδω Παναγιωτοπούλου όσο και με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Η Τριφυλία Αλλάζει» Ευστάθιο Ανδρινόπουλο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για συνομιλίες σε προχωρημένο στάδιο και απο
Ολα αυτά βέβαια θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα, καθώς μένει ένας τελευταίος κύκλος επαφών μεταξύ τους.
Κ.Μπ., eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα