Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Η 48χρονη είχε καταγγείλει τον 54χρονο στην Αστυνομία – Δεν του έγιναν ούτε συστάσεις


Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας στην Ιεράπετρα.
Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η 48χρονη φαίνεται να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει.
Στενή φίλη του θύματος αποκαλύπτει τις σχέσεις που είχε η 48χρονη με τον δολοφόνο της.
Όπως σημειώνει η ίδια, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα.
«Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά».
Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια.
«Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

Οι αστυνομικοί ωστόσο φαίνεται πως δεν είχαν προβεί στην παραμικρή ενέργεια, ούτε καν σύσταση, ενώ σοκ προκαλεί πως «στον κύκλο του διαμήνυε πως ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει».
Ο γυναικοκτόνος έκανε σήμερα πράξη τις απειλές του.
Την αντίδρασή της στην επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, η 48χρονη γυναίκα την κατέγραφε και στις αναρτήσεις της στο Facebook, όπου είχε γράψει τις τελευταίες ημέρες: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!» και «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου».
Μάλιστα μια χρήστης του Facebook, που φαίνεται να ήταν φίλη του θύματος κάνει λόγω για απειλές που δεχόταν η 48χρονη ενώ σύμφωνα με την ίδια δεν φαινόταν καλά την τελευταία φορά που την είδε.



«Λάσπες» από την οικογένεια του δολοφόνου για το θύμα
Την ίδια ώρα συγγενής του γυναικοκτόνου ρίχνουν «λάσπες» για την 48χρονη καθώς ισχυρίζονται πως διατηρούσε σχέση με τον κολλητό του, επιχειρώντας να… δικαιολογήσουν την αποτρόπαια πράξη του.
«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε» τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.
Παράλληλα προσπαθεί να χτίσει την εικόνα του «στοργικού πατέρα» λέγοντας πως η σχέση του με τα παιδιά ήταν εξαιρετική, παραλείποντας ωστόσο το γεγονός πως ο δράστης απειλούσε τη μητέρα τους πως θα τη σκοτώσει.
Απειλούσε να αυτοκτονήσει, αλλά τελικά παραδόθηκε
Όσον αφορά στον δράστη, ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία πείστηκε να παραδοθεί, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο που βρισκόταν στο σημείο τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.
Ο 54χρονος μαχαίρωσε οκτώ φορές την 48χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια μετέβη στην άκρη ενός γκρεμού, όπου και απείλησε να κάνει το βήμα που θα τον οδηγήσει στο κενό.
Σε απόσταση λίγων μέτρων μακριά του βρισκόταν ο 25χρονος γιος του, με τις διαπραγματευτές της αστυνομίας, οι οποίοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν έτσι ώστε να μην κάνει τις απειλές του πραγματικότητα. «Πατέρα μην πέσεις, φύγε από τα βράχια» του είπε πολλές φορές ο γιος του.

2 σχόλια:

  1. 1982 ΑΘΗΝΑ

    κρίμα έπεσε επιδημία 2021
    δολοφονίες και ιός
    Όλα μαζί

    το ανθρώπινο είδος είναι MCGAYVER ..SURVIVOR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1982 ΑΘΗΝΑ δυτικά προάστια ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ συντηρητικος

    συμβαίνουν αυτά
    κρίμα για αυτόν
    έχασε τη γυναικα του
    Από τα νεύρα του

    τι του είπε και τον νευριάσε????

    τιιιιιιιιι?
    τον προσβαλε ?
    τον απείλησε με χωρισμό?
    τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα