Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Μαρτυρίες “φωτιά” για τον οδηγό που σκότωσε τον ντελιβερά – Τα κόκκινα φανάρια και οι κόντρες


Οι αυτόπτες μάρτυρες “καίνε” τον 21χρονο οδηγό του διθέσιου σπορ αυτοκινήτου, που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο ντελιβερά, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έτρεχε για το μεροκάματο, στη Θεσσαλονίκη.
Οι εικόνες από το τροχαίο, που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε πολυσύχναστο δρόμο, προκαλούν σοκ. Από τη σφοδρή σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 47χρονου κόπηκε στα δύο και κομμάτια της πετάχτηκαν 200 μέτρα μακριά. Ένα τμήμα μάλιστα της μηχανής παρέμενε καρφωμένο κάτω από το σπορ αυτοκίνητο. Επιπλέον, προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα ακόμη σταθμευμένα οχήματα.
Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μετά το τροχαίο, εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 47χρονο, και απομακρύνθηκε πεζός από το σημείο. Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, τελικά εντοπίστηκε σε έναν πεζόδρομο, σε σχετικά κοντινή απόσταση, και συνελήφθη. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο “Ιπποκράτειο”, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.






Τι αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες
Όπως μετέδωσε ο Alpha, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και διερχόμενους οδηγούς, ο 21χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς φέρεται να έκανε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε ήδη περάσει δύο κόκκινα φανάρια και αυτό ήταν το τρίτο κόκκινο φανάρι που παραβίασε. Ο άτυχος 47χρονος μοτοσικλετιστής, έφυγε κανονικά όταν το φανάρι του άναψε πράσινο, αλλά το σπορ αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.



Ο 21χρονος κρατείται στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από τις αρχές.
Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 47χρονου πατέρα, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό χαμό του. Κάποιοι πηγαίνουν στο σημείο του τροχαίου και αφήνουν λίγα λουλούδια στη μνήμη του.

Ο άτυχος 47χρονος πατέρας δύο παιδιών που έχασε τη ζωή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα