Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Αυτός είναι ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος, τη Δευτέρα συνεδριάζει η ΚΟ


Χρέη μεταβατικού προέδρου του ΚΙΝΑΛ αναλαμβάνει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, μέχρι την εκλογή προέδρου στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας, για πρώτη φορά μετά τον χαμό της Φώφης Γεννηματά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, η οποία αναμένεται να εγκρίνει την εισήγηση του γραμματέα της, Βασίλη Κεγκέρογλου για τη λειτουργία της μέχρι και την εκλογή νέου προέδρου.
Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Έως την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, θα εισηγηθώ τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο γραμματέας της Κ.Ο. ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης. Επίσης ως προς τις αρμοδιότητες των βουλευτών για τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και τις Επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθώ να συνεχίσουν ως έχουν».
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, που έχει αποσυρθεί από την κούρσα της διαδοχής της Φώφης Γεννηματά, θα συγκαλέσει και τους 22 βουλευτές του κόμματος – με την προσθήκη της Τόνιας Αντωνίου δηλαδή – και η εισήγησή του θα είναι «για τη λειτουργία της Κ.Ο στο πλαίσιο της ενότητας που μας παρήγγειλε η πρόεδρος μας αλλά και της αναγκαίας συνέχειας για τη διασφάλιση της λειτουργίας της».
Ο κ. Κεγκέρογλου προσέθεσε ότι η συνεδρίαση της Δευτέρας γίνεται αφού υπάρχουν και επείγοντα λειτουργικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν ενώ υπενθύμισε ότι «οι εκλογές στις 5 ή και 12 Δεκεμβρίου όπου θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, γίνονται με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα