Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ο Ζάκερμπεργκ κλείδωσε τον λογαριασμό του Facebook στο Twitter - Διαθέσιμο μόνο το «Meta»


Οι ανακοινώσεις του αφεντικού του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ για την αλλαγή ονόματος του τεχνολογικού κολοσσού των social media σε Meta είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν μεγάλες αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Πέραν του νέου λογότυπου, αλλά και της πρόθεσης του ιδρυτή της εταιρείας να μιλάμε περισσότερο για το περιβόητο metaverse και λιγότερο για το Facebook, οι πρώτες αλλαγές έγιναν άμεσα στους λογαριασμούς της εταιρείας σε ανταγωνιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Από την πρώτη στιγμή, το προφίλ της Facebook στο YouTube άλλαξε και έγινε Meta. Η κίνηση μοιάζει λογική, αν αναλογιστεί κανείς πως εκεί αναρτήθηκαν όλα τα βίντεο που έδιναν μια πρώτη γεύση από το μεταδιάστημα, τον νέο στόχο του για την επόμενη μέρα.
Κλείδωσε ο λογαριασμός του Facebook στο Twitter
Ωστόσο, ο τρόπος μετάβασης στο Twitter ήταν ακόμη πιο... μεγαλειώδης. Ο λογαριασμός που εξακολουθεί να αναγράφει το όνομα Facebook κλείδωσε και είναι προσβάσιμος μόνο για όσους χρήστες έχουν «εγκριθεί» από τον διαχειριστή του.
Αντίθετα, στη θέση του δημιουργήθηκε ένας νέος με το όνομα Meta και ένα Tweet που οπτικοποιούσε τη μετάβαση της εταιρείας στη νέα εποχή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, όσοι ακολουθούσαν το Facebook ως χθες, μεταφέρθηκαν αυτόματα στον νέο λογαριασμό του Meta.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα