Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Λεβεντάκης: “Σε λίγες ώρες δε θα έχετε σήμα στους δέκτες σας-Παράνομος ο σταθμός αναμετάδοσης λέει η ΕΕΤΤ”


ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ-H ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τι αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή του προς τους κατοίκους των Φιλιατρών ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ειδοποιώντας τους οτι δεν θα έχουν τηλεοπτικό σήμα, καθώς κρίθηκε παράνομος ο Σταθμός αναμετάδοσης που μπήκε με δικά του έξοδα, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για εκείνους που κατήγγειλαν την εγκατάσταση του Σταθμού. Αναλυτικά:
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Φιλιατρινές και Φιλιατρινοί
Στις κάτωθι φωτογραφίες, απεικονίζεται ο σταθμός αναμετάδοσης, που είχε δημιουργηθεί στα Φιλιατρά, προκειμένου να αποκατασταθεί το σήμα στους τηλεοπτικούς δέκτες, στην περιοχή μας και να σταματήσει η ταλαιπωρία σας, που μετρούσε έξι και πλέον έτη.
Το οικονομικό βάρος, για τις εργασίες και τα απαραίτητα μηχανήματα του σταθμού αυτού, το οποίο έφτασε τις δεκαοκτώ χιλιάδες ευρώ (18.000€), είχα επωμιστεί προσωπικά, καθότι αυτό δε μπορούσε να καλυφθεί από κάποιο κονδύλι του Δήμου.
Με την πραγμάτωσή του δε, είχε υλοποιηθεί ακόμα μία προεκλογική δέσμευσή μου, προς εσάς.
Σήμερα, με μεγάλη μου στενοχώρια, σας ενημερώνω για τα εξής:
Από τον, εν λόγω, σταθμό αναμετάδοσης πρέπει να αφαιρεθούν, άμεσα, τα μηχανήματα, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Φάσματος, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (Ε.Ε.Τ.Τ.), το οποίο μου κοινοποιήθηκε, καθότι η ενέργεια αυτή (της δημιουργίας του) ήταν παράνομη (κάτι που εγώ, φυσικά, δεν γνώριζα... γι’ αυτό και ζητώ “συγγνώμη”) και, ως εκ τούτου, να παύσει, αναγκαστικά, η λειτουργία του.
Διότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα έχω ευθύνες, τόσο προσωπικά, όσο και ως δήμαρχος.
Όπως καταλαβαίνετε, είχα την υποχρέωση να σας ενημερώσω, για όλα αυτά και γιατί σε λίγες ώρες δε θα έχετε σήμα στους δέκτες σας, αλλά και γιατί οφείλω να σεβαστώ τις παραπάνω υποδείξεις του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Φάσματος, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (Ε.Ε.Τ.Τ.).
Και κάτι τελευταίο…
Ένα μεγάλο “μπράβο”, από όλους τους Φιλιατρινούς, αξίζει σε κάποιους “γνωστούς άγνωστους” συμπολίτες μας, που φρόντισαν, με καταγγελία, να “ενημερώσουν” την άνω υπηρεσία, για τη δημιουργία του σταθμού αναμετάδοσης, με όλα τα επακόλουθα αυτής τους της πράξης.
Αν μη τι άλλο, απέδειξαν για ακόμα μία φορά, το ενδιαφέρον, όπως και την αγάπη τους, για τον τόπο μας.
Αλλά, να γνωρίζουν ετούτο…
“Τα εμπόδια υπάρχουν, για να τα ξεπερνάμε!”
Γι’ αυτό, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε…
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 26-10-2021
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ


4 σχόλια:

 1. Να σας προλάβω και να πω ντροπή μου γι αυτόν τον παραλληλισμό, αλλά η ανακοίνωση δεν θυμίζει λιγάκι τα ανακοινωθέντα του ραδιοφωνικού σταθμού του Πολυτεχνείου στα γεγονότα της 17 Νοέμβρη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κ. Λεβεντάκη μήπως είναι μια τιμωρία σας στον Φιλιατρινό λαό γιατί σας χάλασε τα σχέδια που κάνατε για την πλατεία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μην το τραβάτε κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ έχετε το θάρρος να αναφέρεστε με το ονοματάκι σας . Τότε είναι η υποψία πιστευτή άλλως απλά κάτι για να λέμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ένα ερώτημα έθεσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχει ονοματεπώνυμο...

   Διαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα