Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ιεράπετρα: Παραδόθηκε ο συζυγοκτόνος


Έληξε έπειτα από επτά ώρες το θρίλερ με τον συζυγοκτόνο, ο οποίος απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, στην Ιεράπετρα. Έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, ο 54χρονος πείστηκε να κατέβει από τον βράχο στον οποίο είχε σκαρφαλώσει και να παραδοθεί στις αρχές, σύμφωνα με το cretapost.gr.
Μόλις πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο, που βρισκόταν στο σημείο, τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ προκειμένου να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς στην περιοχή επικρατεί τσουχτερό κρύο. Στη συνέχεια, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Ιεράπετρα: Τι είπε ο συζυγοκτόνος δευτερόλεπτα μετά το έγκλημα
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο συζυγοκτόνος εμφανίστηκε απόλυτα ψύχραιμος αμέσως μετά τη δολοφονία της 48χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου, όπου έγινε η άγρια δολοφονία, ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του.



Η 48χρονη έφυγε σήμερα το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα, προκειμένου να πάει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς και να δώσει συνέντευξη για να πιάσει δουλειά. Μόλις μπήκε στο πάρκινγκ, ο 54χρονος, που της είχε στήσει καρτέρι, την εμβόλισε με τη μηχανή και στη συνέχεια την κυνήγησε με ένα μαχαίρι. Πληροφορίες αναφέρουν πως το άψυχο σώμα της φέρει τουλάχιστον οκτώ μαχαιριές σε διάφορα σημεία.
Απειλούσε να αυτοκτονήσει
Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο του εγκλήματος και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σε βίντεο από το radiolasithi.gr, ο 54χρονος διακρίνεται να βρίσκεται στην άκρη ενός βράχου, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού.

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση της 48χρονης
Οι τελευταίες αναρτήσεις της 48χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στα social media συγκλονίζουν και μαρτυρούν πως το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη.
«Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου» αναφέρει σε μία ανάρτησή της η 48χρονη.
Μάλιστα στην τελευταία της ανάρτηση έγραψε: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!»
Τι λέει η εξαδέλφη του συζυγοκτόνου
Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι συγγενείς του 54χρονου συζυγοκτόνου μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Ιεράπετρα.
Μία εξαδέλφη του συζυγοκτόνου, μιλώντας στο cretapost.gr, ανέφερε ότι είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο, ωστόσο ο 54χρονος πρόσφατα έμαθε ότι η πρώην σύζυγός του διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.
«Χθες ο εξάδελφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media.
Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ό,τι έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά η εξαδέλφη του δράστη.
«Είχε εξαιρετική σχέση με τα παιδιά του»
Η ίδια περιέγραψε πως η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του είναι εξαιρετική.
«Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Στις διαπραγματεύσεις που γίνονταν για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετείχε και ο γιος του.
Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό», επεσήμανε σχετικά η εξαδέλφη του 54χρονου.



«Να αλλάξει η νομοθεσία»
Παράλληλα, έκανε λόγο για ανάγκη αλλαγής της νομοθεσίας ως προς τις ποινές των εγκλημάτων.
«Δεν γίνεται σε τέτοια εγκλήματα να υπάρχουν τέτοιες ποινές. Το κράτος πρέπει να το δει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Δεν βλέπετε τι γίνεται τους τελευταίους μήνες; Αυτό πρέπει να αλλάξει», τόνισε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα