Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Πρόσληψη συμβασιούχων στο Δήμο Τριφυλίας




Στην πρόσληψη 3 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέσω του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών του ΟΑΕΔ, προχωρά ο Δήμος Τριφυλίας με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.
Πιο συγκεκριμένα προσλαμβάνονται με σύμβαση πλήρους απασχόλησης διάρκειας 12 μηνών, από 1-11-2021 έως 31-10-2022 με δυνατότητα παράτασης για άλλο ένα έτος, οι Δέσποινα Τσαούση (ΔΕ Διοικητικού), Κωνσταντίνος Ζωγόπουλος (ΔΕ Οδηγών) και Διονύσιος Χρονόπουλος (ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων).
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Στην πρόσληψη συνολικά τριών ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, προχωρά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας.
Πιο συγκεκριμένα: Για το Εικαστικό Εργαστήρι θα προσλάβει ένα δάσκαλο ζωγραφικής, με διάρκεια σύμβασης 7 μήνες. Για το Μουσικό Τμήμα, έναν δάσκαλο πιάνου, υπεύθυνο καλλιτεχνικών μουσικών εκδηλώσεων, και έναν αρχιμουσικό – μαέστρο μπάντας, για τη διδασκαλία πνευστών και κρουστών οργάνων και την οργάνωση μουσικών συνόλων, με διάρκεια σύμβασης 7 μήνες και για τις δύο θέσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη
διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος Δήμου Τριφυλίας, Δημοτικό Κατάστημα ΔΕ Φιλιατρών, Ηρώων Πολυτεχνείου 2, ΤΚ 24300, υπόψη Φωτεινής Στυλιανού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2761360025.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.     Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα