Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Κινητοποίηση για επικείμενη έξωση χαμηλοσυνταξιούχου


Κινητοποίηση για επικείμενη έξωση χαμηλοσυνταξιούχου
καθώς, μετά από ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, τράπεζα έγινε ιδιοκτήτρια του ακινήτου χαμηλοσυνταξιούχου της Καλαμάτας και την απειλεί με έξωση στις 22/10/2021, η “Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Καλαμάτας” διοργανώνει κινητοποίηση τη Δευτέρα 18/10/2021, στις 10 το πρωί, έξω από το υποκατάστημά της “Alpha Bank” της οδού Αριστομένους και καλεί σε συμπαράσταση όλους τους συνταξιούχους. Και ακόμη καλεί “όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να οργανωθούν και να παλέψουμε από κοινού”.
Η ανακοίνωση της “Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Καλαμάτας” αναφέρει τα ακόλουθα:
«Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
Ήδη άρχισαν τα κοράκια να πετάνε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του!
Στην Καλαμάτα υπερήλικας συμπολίτης μας που ζει με την πενιχρή σύνταξη των 347 ευρώ, καλείται να εγκαταλείψει την κατοικία που διαμένει, γιατί η Τράπεζα ALPHA BANK, μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, που έκανε συμβολαιογράφος από το Κρανίδι, έγινε ιδιοκτήτρια του ακινήτου. Με εξώδικο την απειλεί με έξωση στις 22/10/2021.
Ζητάνε από μία χαμηλοσυνταξιούχο, να βγει στον δρόμο. Αφού την κλέβανε μια ζωή κράτος και τράπεζες, τώρα τις παίρνουν μέχρι και τα ρούχα.
Αυτοί πού μας έκλεψαν τις συντάξεις, που μας έκαναν επαίτες, ενώ έχουμε ακριβοπληρώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια τις υπέρογκες εισφορές μας, τώρα μας πετάνε έξω και από τα σπίτια μας.
Μάλιστα εν μέσω πανδημίας αυτοί συνέχιζαν και έκαναν κανονικά τους πλειστηριασμούς τους, ενώ από το λαό ζητούσαν σιγή νεκροταφείου, να κάτσει στα αβγά του.
Η συγκεκριμένη κραυγαλέα περίπτωση δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Δεκάδες σπίτια στην πόλη της Καλαμάτας, ήδη έχουν πλειστηριαστεί και τώρα εισαγγελέας και κράτος τους πετάνε έξω από τα σπίτια. Ούτε τα σκυλιά δεν πετάνε έξω από τα σπίτια!
Για τον λόγω αυτό καλούμε όλους τους συνταξιούχους σε κινητοποίηση την Δευτέρα 18/10/2021 και ώρα 10 το πρωί, έξω από την ALPHA BANK στην Αριστομένους.
Να μην τολμήσει εισαγγελέας και άλλος κρατικός μηχανισμός να εμφανιστεί έξω από το σπίτι της συγκεκριμένης υπερήλικα, με σκοπό την έξωση της από το σπίτι της.
Καλούμε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να οργανωθούν και να παλέψουμε από κοινού! Καμία αναμονή! Κανένας μόνος του. Εδώ και τώρα να σημάνει συναγερμός.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα