Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Και ο Παύλος Χρηστίδης υποψήφιος για την ηγεσία - Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου



Μετά τους Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλο Γερουλάνο και ο Παύλος Χρηστίδης καταθέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, στον απόηχο της απόσυρσης της Φώφης Γεννηματά από την εκλογική διαδικασία.
Ο -πρώην πλέον - εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος φιλοδοξώντας να εκφράσει τη νέα γενιά.
Ο ίδιος απέφευγε να τοποθετηθεί επισήμως, σεβόμενος την περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννηματά, αλλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ και ειδικά του προεδρικού επιτελείου εξέφραζαν την πεποίηθηση ότι θα μπορούσε να εκφράσει το γεννηματικό μπλοκ και όσους δεν μπορούν να ταυτιστούν με κάποιον από τους υπόλοιπους υποψήφιους.
Ετσι, ο Παύλος Χρηστίδης θα είναι ο έκτος υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Χάρη Καστανίδη, τον Βασίλη Κεγκέρογλου και τον Παύλο Γερουλάνο.
Οι δύο τελευταίοι ανακοίνωσαν χθες την υποψηφιότητά τους.
Για το λόγο αυτό, παρόλο που σήμερα τυπικά τελειώνει η προθεσμία για να καταθέσουν οι υποψήφιοι τις 5.000 υπογραφές που απαιτεί το καταστατικό, η αρμόδια επιτροπή του κόμματος αναμένεται να δώσει ολιγοήμερη παράταση, προκειμένου να διευκολύνει τους τρεις νέους υποψήφιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα