Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Βιασμός 15χρονου: Καταπέλτης το κατηγορητήριο για τους 8 κατηγορούμενους - Η έρευνα προχωρά, οι προφυλακίσεις συνεχίζονται

Οι περιγραφές προκαλούν ανατριχίλα, οι μαρτυρίες κόβουν την ανάσα ενώ η έρευνα προχωρά, και οι προφυλακίσεις συνεχίζονται.
To μεσημέρι της Τετάρτης τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ακόμα ένας 15χρονος, ενώ ο 17χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία επέστρεψε στη χώρα και αναμένεται να εμφανιστεί στην αστυνομία μέσα στις επόμενες ημέρες για να καταθέσει.
Οι υπόλοιποι έξι έχουν προφυλακιστεί και κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμμορία, για ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία.
Οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τη συστηματική κακοποίηση του 15χρονου, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς, όπως υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή, ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού.
Ο προφυλακισμένος μαθητής που τράβηξε τα επίμαχα βίντεο υποστήριξε πως δεν είχε καμία φυσική συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς.
Ένας ακόμη έφηβος που φέρεται να συμμετείχε στα περιστατικά βιασμού του 15χρονου βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, καθώς ακόμα δεν έχει συμπληρώσει τα 15 του χρόνια.
Το κατηγορητήριο
Το κατηγορητήριο για τους οκτώ που κατηγορούνται σύμφωνα με το Live News είναι καταπέλτης.
"Κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο με τους συγκατηγορούμενούς σου, εξανάγκασες, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με τη χρήση σωματικής βίας, άλλον, σε ανοχή γενετήσιας πράξης.
"Ενεργώντας από κοινού με τους συγκατηγορουμένους σου, εξαναγκάσατε, τουλάχιστον έξι με επτά φορές, τον ανήλικο συμμαθητή σας, ασκώντας σωματική βία σε βάρος του και δη χτυπώντας τον στον πρόσωπο και στο σώμα, να ανεχθεί γενετήσιες πράξεις και συγκεκριμένα, αφού τον ακινητοποιούσατε κρατώντας του με τη βία τα πόδια και το κεφάλι, του βγάζατε το παντελόνι με σκοπό διέγερσης και ικανοποίησης της γενετήσιας επιθυμίας σας.
"Παρήγαγες, κατείχες και διέδωσες σε τρίτους υλικό παιδικής πορνογραφίας και δη ανηλίκου προσώπου, το οποίο απεικονιζόταν στο εν λόγω υλικό, να ανέχεται, υπό την άσκηση σε βάρος της σωματικής βίας, γενετήσιες πράξεις, κατά τρόπο που προκαλεί προδήλως τη γενετήσια διέγερση".
Βίντεο κλιπ με τραπ μουσική με την κακοποίηση του 15χρονου
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, ο 17χρονος που επέστρεψε από την Αλβανία, σχεδίαζε να φτιάξει μέχρι και βίντεο κλιπ με τραπ μουσική με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου.
Οι οκτώ κατηγορούμενοι έχουν τραβήξει συνολικά τρία βίντεο με το πρώτο να δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού, το δεύτερο τα βασανιστήρια και τις ασελγείς πράξεις και το τρίτο τον ομαδικό βιασμό του με χρήση αντικειμένου.
Οι αστυνομικοί περιμένουν και τις καταθέσεις των τεσσάρων κοριτσιών που όπως είπε το θύμα, βρίσκονταν μπροστά και έβλεπαν τη συστηματική του κακοποίηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα