Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Τι θα καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος για τις κατηγορίες περί ασέλγειας

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου και τη διαχείριση των χρημάτων που προέκυπταν από τους εράνους και τις δωρεές. Παράλληλα, με το νέο έτος αναμένεται η κατάθεση του πατέρα Αντώνιου όπου θα δώσει απαντήσεις για τις καταγγελίες περί ασέλγειας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και από όσα έχουν πει στις Αρχές υπάλληλοι της «Κιβωτού», τα χρήματα που συγκεντρώνονταν στα περίφημα κουτιά της Οργάνωσης που κυκλοφορούσαν σε κηδείες και γάμους, τα χειριζόταν αποκλειστικά η πρεσβυτέρα.
Όπως μεταδίδει το Mega, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σε συνεργασία με την οικονομική αστυνομία, έχουν εστιάσει σε καταθέσεις και αναφορές των υπαλλήλων των δομών, οι οποίοι έχουν βάλει στο κάδρο την πρεσβυτέρα, λέγοντας ότι τα χρήματα που συγκεντρώνοντας από τα κουτιά, τα διαχειριζόταν η ίδια, ενώ είναι άγνωστο πού κατέληγαν αφού έφευγαν από την Οργάνωση.
Η κατάθεση του πατέρα Αντώνιου
Την ίδια στιγμή, στις αρχές του Ιανουαρίου έχει κληθεί να καταθέσει για τις κατηγορίες σε βάρος του που αφορούν για ασέλγεια σε ανηλίκους, ο ιδρυτής της «Κιβωτού», πατέρας Αντώνιος.
Μετά τις αποκαλύψεις από πρώην τρόφιμο της Οργάνωσης ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, ο ίδιος κλήθηκε από τη δικαιοσύνη για κατάθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει πως ο τρόφιμος που έκανε την καταγγελία ήταν ένα προβληματικό παιδί που συνεχώς δημιουργούσε θέματα.
Θα προσπαθήσει να ρίξει την ευθύνη στην πλευρά του καταγγέλλοντα, λέγοντας ότι στο καταγγελλόμενο περιστατικό ήταν μπροστά και άλλα άτομα, συνεπώς δεν μπορεί να έχει γίνει.
Η πλευρά του πατρός Αντωνίου αναφέρει ότι έχει στην κατοχή της ισχυρά στοιχεία και άλλοθι για την αθωότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα