Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Φρούσος: “Ολοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα ανακούφισης”

Τους επαγγελματίες και τους απλούς πολίτες που στηρίζουν τις προσπάθειες των Τμημάτων Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τριφυλίας, ώστε να στέκονται δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη, ευχαριστεί δημόσια ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Φρούσος.
«Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα ανακούφισης όλο το χρόνο αν και ευχή μας είναι οι ανάγκες μας να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και κανένα σπίτι να μην χρειάζεται τη βοήθειά μας» επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας και ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.) στηρίζουν επισιτιστικά τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του δήμου μας. Οφείλουμε θερμές δημόσιες ευχαριστίες σε όσους γενναιόδωρα μας προσφέρουν για να έχουμε επάρκεια τροφίμων και βασικών αγαθών πρώτης ανάγκης. Η εθελοντική τους προσφορά μας καθιστά δυνατότερους για να ανταποκριθούμε στο κοινωνικό μας έργο.
Ευχαριστούμε τους φορείς, τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα, που ο καθένας με το δικό του τρόπο είναι δίπλα μας: Χαράλαμπος Αγγελόπουλος και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος & Σία Ο.Ε. - Hotel Artina, στη Μαραθόπολη. Κων/νος Παντελής - κρεοπωλείο, στη Μαραθόπολη. Άλκης Ξύγκας, φαρμακείο που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες μας για βρεφικό γάλα. Το super market Κωνσταντίνος Κατρίτσης, στους Γαργαλιάνους. Το super market Σωτήριος Λύκος, στα Φιλιατρά. Την επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων «Αγγουράς» Δημήτριος Ι. Πατερόπουλος, στους Γαργαλιάνους. Τους μαθητές του Λυκείου Φιλιατρών για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά τους και τις επιχειρήσεις και όλους τους συμπολίτες μας, που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους.
Στηρίζουμε άμεσα, αξιοπρεπώς και με διαφάνεια τους συνανθρώπους μας. Σας καλούμε να συμμετέχετε στην αλυσίδα αγάπης και εθελοντικής προσφοράς για να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα ανακούφισης όλο το χρόνο αν και ευχή μας είναι οι ανάγκες μας να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και κανένα σπίτι να μην χρειάζεται τη βοήθειά μας. Υγεία, αγάπη και ευημερία στο σπιτικό όλων των ανθρώπων να φέρει το νέο έτος 2023!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα