Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Μήνυμα φιλανθρωπίας και συνεργασίας από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας (βίντεο)


Μήνυμα φιλανθρωπίας, συνεργασίας και συμπαράστασης του ενός ανθρώπου προς τον άλλον, έστειλε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, σε δήλωσή του για το νέο έτος, εκτιμώντας ότι και αυτό θα έχει τα δικά του προβλήματα και τις δικές του δυσκολίες. Χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόστομος σημείωσε: “Ηδη ένα έτος εκπνέει και ανατέλλει ένα νέο έτος, το 2023. Το έτος το οποίο αποχωρεί μας άφησε πάρα πολλά προβλήματα και κρίσεις. Κρίσεις που είχαν να κάνουν με την αξιοπιστία μας, με την ταυτότητά μας, κρίσεις όπου δοκιμάστηκε η ανθρωπιά μας και η συναλληλία μας.

Το νέο έτος που έρχεται φαίνεται ότι και αυτό θα έχει τα δικά του προβλήματα και τις δικές του δυσκολίες. Θα πρέπει για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα προβλήματα και στα αιτήματα αυτού του νέου έτους να ενισχύσουμε τη μεταξύ μας φιλανθρωπία και τη μεταξύ μας συνεργασία. Και να μάθουμε ο ένας να συμπαρίσταται προς τον άλλον. Γιατί μόνον με αυτόν τον τρόπο πλέον θα μπορέσει έμπρακτα να επικρατήσει η ανθρωπιά μεταξύ των ανθρώπων και τα προβλήματα τα οποία θα εμφανιστούν θα είναι ελαφρότερα στους ώμους όλων μας.

Εύχομαι το νέο έτος να είναι τουλάχιστον γεμάτο με υγεία, κουράγιο, δύναμη όσο το δυνατόν να είναι ευτυχές και καρποφόρο για όλους μας. Κυρίως για την πατρίδα μας και το έθνος μας και ιδιαίτερα για τους Μεσσηνίους, τους εγγύς και τους μακράν.

Χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα