Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Οικογένεια Πισπιρίγκου: Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές μας επέβαλαν δικηγόρο τον Οθωνα Παπαδόπουλο- Γιατί επιλέξαμε τον Κούγια


Δριμεία επίθεση σε βάρος των δικηγόρων που εκπροσώπησαν την Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν αναλάβει την υπόθεσή της ο Αλέξης Κούγιας, εξαπέλυσε η οικογένεια της 35χρονης που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της. Η οικογένεια κατηγορεί δημοσιογράφους και τηλεοπτικούς παρουσιαστές ότι επέβαλαν τον Οθωνα Παπαδόπουλο ως συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον κατηγορούν ότι δεν βρήκε ιατροδικαστές να την υπερασπιστούν παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις του και ότι όλα τα έκανε για την προβολή του μέσω της τηλεόρασης.
"Τις δύο τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την αδίστακτη συμπεριφορά των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα, που προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π., κου Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας" αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συγγενείς της προφυλακισμένης γυναίκας, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πελοπόννησος".
"Και οι δύο αυτοί αδίστακτοι, όπως αποδεικνύεται, δικηγόροι, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κο Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ο κ Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας" προσθέτουν μεταξύ άλλων.
Στην επιστολή, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στρέφει τα βέλη της κατά των δικηγόρων Παπαδόπουλου, Λύτρα και Ιωάννου λέγοντας πως τους επέβαλαν ουσιαστικά, εκβιάζοντας και παραπλανώντας τους, γνωστοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ η οικογένεια χαρακτηρίζει τον Γρηγόρη Λέων "αδίστακτο ιδιώτη ιατροδικαστή".
Αποτέλεσμα πλάνης η συνέντευξη Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη
Ως αποτέλεσμα εκβιασμού και πλάνης εμφανίζει η οικογένεια και την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη σημειώνοντας παράλληλα πως "ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος, μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρουσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα".
Σε άλλο σημείο της επιστολής αναφέρονται τα εξής: "Το χειρότερο από όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστημίων, οι οποίοι θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζονται ο Λέων, ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας και γι’ αυτό του καταθέσαμε στον προσωπικό του λογαριασμό 10.000 ευρώ.
Αλλά όταν αρχίσαμε να του παραπονιόμαστε, γιατί τόσους μήνες δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας ιατροδικαστής να υπερασπιστεί τη Σ.Π., μας απαντούσε, όπως αποδεικνύεται, ψέματα, ότι κανείς ιατροδικαστής δεν δέχεται να την υπερασπιστεί και ότι τα χρήματα θα τα έδινε σε δύο ιατροδικαστές του εξωτερικού και έναν ιατροδικαστή Κύπρου και συγκεκριμένα στον Πανίκκο Στανρτανό και σε έναν καθηγητή του πανεπιστημίου Κρήτης τον κο Αριστείδη Τσατσάκη, οι οποίοι, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κούγιας, ουδέποτε έλαβαν χρήματα, για να συντάξουν έστω και μια απλή γνωμοδότηση, παρά το ότι είχαν την επιστημονική άποψη, την οποίαν διατηρούν και τώρα, ότι η Σ.Π. είναι αθώα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα