Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Αμερικανός μετέτρεψε σε σπίτι του το Boeing της Ολυμπιακής που μετέφερε την... σορό του Ωνάση

Σε... μόνιμη κατοικία του μετέτρεψε ένας Αμερικανός, ο Μπρους Κάμπελ, ένα Boeing 727 χωρητικότητας 200 επιβατών και βάρους 30 τόνων. Η ιστορία του όμως είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθώς το συγκεκριμένο αεροπλάνο σχετίζεται και με τον Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση.
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν ο Μπρους Κάμπελ πλήρωσε 25.800 δολάρια για 10 στρέμματα γης στο Χίλσμπορο, ένα προάστιο του Πόρτλαντ του Όρεγκον.
Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός, ο οποίος σήμερα είναι 73 ετών, λέει στο CNBC Make It ότι το όνειρο του ξεκίνησε όταν σε ηλικία 15 ετών είδε στην τηλεόραση ένα νεκροταφείο αεροπλάνων. Έκτοτε, αποφάσισε ότι ήθελε να ζήσει μέσα σε ένα τέτοιο.



Το 1999, ο Κάμπελ αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, αλλά δεν είχε ιδέα πώς να το κάνει, οπότε προσέλαβε μια εταιρεία για να του βρει ένα αεροπλάνο. Κάτι που μετάνιωσε όμως γρήγορα.
"Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος Δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό. Οι εταιρείες αυτές είναι σκέτοι καταστροφείς", δήλωσε ο Κάμπελ. "Συνιστώ ανεπιφύλακτα να αγοράσετε απλώς ένα αεροσκάφος εντελώς άθικτο και πλήρως λειτουργικό", κατέληξε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα