Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε αγωγή διαζυγίου: Τι ζητά - Πώς θα απαντήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου


Αγωγή διαζυγίου κατέθεσε πριν λίγες ώρες ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, πριν από τρία εικοσιτετράωρα έφτασε στα χέρια της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές η αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε ο σύζυγός της.
Με αυτή ζητά το διαζύγιο να βγει εις βάρος της κατηγορούμενης και υποστηρίζει ότι καταθέτει την αγωγή διαζυγίου λόγω της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 34χρονη μητέρα για τους θανάτους των παιδιών τους.
Η δικάσιμος έχει οριστεί για τον Ιούνιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει τις θέσεις του στις Αρχές, δηλώνοντας ότι υποστηρίζει την κατηγορία εναντίον της κατηγορούμενης που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ακόμα ισχυριζόταν πως δε θα κατέθετε αίτηση διαζυγίου μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση με τους θανάτους των παιδιών του.
Πώς θα απαντήσει η κατηγορούμενη
Η κατηγορούμενη έλαβε μέσα στη φυλακή την αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση, από την πλευρά της 33χρονης αναμένεται να γίνει μια ξεχωριστή αγωγή προς τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς "υπήρξε ισχυρός κλονισμός του γάμου τους όταν δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος της, χωρίς να έχει μελετήσει εις βάθος τη νέα δικογραφία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα