Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Νωρίτερα ξεκινά η αντιπυρική περίοδος στην Πελοπόννησο – Απαγόρευση καύσης από τις 15 Απριλίου


Η φετινή αντιπυρική περίοδος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και αρκετές ακόμη περιοχές της χώρας που ξεκίνησε νωρίτερα, από τις 15 Απριλίου, αντί της 1ης Μαΐου , μετά από σχετικές εισαγωγές των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Ζακυνθίας, Μεσσηνίας .
Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την ανομβρία επιβάλλουν να δείτε νωρίτερα μέτρα. Κατόπιν των εισηγήσεων αυτών υπογράφηκε από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων με έδρα τη Πάτρα, Υποστράτηγο Π.Σ. Δημήτριο Γεωργανά, Απόφαση για την έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης χρήσης πυρός από 15-04-2024, στις αποφάσεις που αναφέρονται στο πεδίο εφαρμογής της 9/2021 Πυροσβεστικής διάταξης, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τις νήσους Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και για τις νήσους Κύθηρα, Σπέτσες, Πόρο, Ύδρα και Μέθανα της Περιφέρειας Αττικής.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Μετά από σχετικές εισαγωγές των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Δυτικής Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς, υπογράφτηκε από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Ελλάδα. Δημήτριο Γεωργανά, Απόφαση για την έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης χρήσης πυρός από 15-04-2024, στις αποφάσεις που αναφέρονται στο πεδίο εφαρμογής της 9/2021 Πυροσβεστικής διάταξης, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τις νήσους Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο. Νήσων και για τις νήσους Κύθηρα, Σπέτσες, Πόρο, Ύδρα και Μέθανα της Περιφέρειας Αττικής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα