Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κυπαρισσία: Σήμερα το παντριφυλιακό συλλαλητήριο στο Πρωτοδικείο


Παντριφυλιακό συλλαλητήριο για την κατάργηση του Πρωτοδικείου και των Ειρηνοδικείων διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με τους συλλόγους της Τριφυλίας σήμερα στις 12.30 μετά το μεσημέρι, στην είσοδο του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αποφάσισε στάση εργασίας σήμερα από τις 12.00 έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι και συμμετοχή όλων των μελών του στο συλλαλητήριο τονίζοντας: 
«Το κλείσιμο των δικαστηρίων μάς αφορά όλους, μας πλήττει όλους. Όλα κλειστά, όλοι μαζί για το μέλλον μας και την επιβίωση του τόπου μας και τη δικιά μας. Όχι στην ερημοποίηση του τόπου μας. Όχι στην κατάργηση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας. Όχι στην κατάργηση του Ειρηνοδικείου Γαργαλιάνων». 
Παράλληλα, η Ομοσπονδία Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας, με χθεσινή ανακοίνωσή της, «στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το δίκαιο αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και τους υπόλοιπους φορείς της περιοχής, καλώντας ταυτόχρονα όλες και όλους να συμμετέχουμε στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) παντριφυλιακό συλλαλητήριο στην είσοδο των Δικαστηρίων της Κυπαρισσίας. 
Λέμε όχι στην κατάργηση των δικαστικών δομών της Τριφυλίας μας. Λέμε όχι στην υποβάθμιση και στην αποψίλωση των υπηρεσιών της περιοχής μας. Κάνουμε έκκληση για ενότητα και από κοινού δράση». 
Κάλεσμα συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριο απηύθυνε και ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων.   Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα