Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ: Στον αέρα η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ του Ρίο!

ΣΟΚ: Στον αέρα η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ του Ρίο!Μπορεί οι διεθνείς του Φερνάντο Σάντος με μπροστάρη τον Κώστα Μήτρογλου να πήραν πανηγυρικά την πρόκριση επί των Ρουμάνων για το Μουντιάλ στη Βραζιλία, δεν είναι, όμως, διόλου σίγουρο ότι θα κάνουν τελικά το ταξίδι στο Ρίο.
Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα στο Βουκουρέστι, υψηλόβαθμο στέλεχος της τρόικα επικοινώνησε με τον Γιάννη Στουρνάρα και του ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραιτηθεί από τη συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο.
Εξήγησε στον υπουργό ότι η Ελλάδα δεν έχει να καλύπτει το κόστος για ένα τέτοιο ταξίδι σε εποχές που γίνεται προσπάθεια να μαζέψει τους τόκους να πληρώσει τους δανειστές της. Ο Γιάννης Στουρνάρας αντιπρότεινε να πάνε στη Βραζιλία μόνο 4 παίκτες και ο προπονητής αλλά οι τροϊκανοί ήταν ανυποχώρητοι."Δεν είναι μόνο τα λεφτά", εξήγησαν στον υπουργό Οικονομικών, "είναι και ότι δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να πάρουν χαρά οι Έλληνες, να νιώσουν για κάτι υπερήφανοι και να πάρουν τα μυαλά τους αέρα".
Ο Στουρνάρας επικοινώνησε αμέσως με τον πρωθυπουργό και του μετέφερε την εντολή, ουσιαστικά, των δανειστών.
Ο Σαμαράς έμεινε εμβρόντητος και έξαλλος ούρλιαξε: "Ξεχάστε το, κουφάλες. Η Ελλάδα ΘΑ πάει στη Βραζιλία και ας λένε ότι θέλουν οι τροϊκανοί". Ο Γιώργος Σαμαράς όλα αυτά. Γιατί ο Αντώνης συμφώνησε αμέσως και είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προκαλέσουμε τριγμούς στη σχέση μας με τους εταίρους μας.

"Χειρίζομαι την υπόθεση προσωπικά και κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μπορέσει η Ελλάδα να πάει στο μουντιάλ αλλά, πιστέψτε με, ακόμη κι αν χρειαστεί να αποκλειστούμε δε θα είναι παρά μία από τις τελευταίες θυσίες στο δρόμο για την ανάκαμψη και την ευημερία" ήταν η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην Ανατροπή (και πέναλτι) του Γιάννη Πρετεντέρη.

"Και για όσους πιτσιρικάδες μπορεί να στεναχωριούνται, να τους πω ότι του χρόνου θα δώσουμε και δωρεάν λεπτά ομιλίας για να μιλάνε με όοοοοοοολη την παρέα" τόνισε ο κύριος Σαμαράς που στην παρατήρηση του Πρετεντέρη "αφού το τάξατε, πρέπει να το κάνετε" απάντησε με χαμόγελο: "Για να το λέω, το έχω ψάξει. Free 2 Go"!

O Eυάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι είναι μία από τις τελευταίες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνουμε ως έθνος ενώ συμπλήρωσε ότι δεν πρόκειται για οριζόντιο αποκλεισμό. "Είναι ένα διαρθωτικό μέτρο και όχι οριζόντια περικοπή. Τους προτείναμε ισοδύναμα μέτρα και ισοτονικά αναψυκτικά, ξέρετε όμως τι ακατάδεκτοι που είναι. Για κάποια ματς το καλοκαίρι να πάνε στράφι οι κόποι τόσων ετών;"

"ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΟΧΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ" έγραψε στο twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε ανάρτηση στο facebook σχολίασε πως "αριστεροί λακέδες και φρικιά του περιθωρίου θέλουν να πάμε στη Βραζιλία. Κομπλεξικοί υπάνθρωποι που έχουμε γραμμένους στα δυο μας τα .... Ξυδάκι, Σάντος, Πορτογάλε κομμουνιστή".

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Μήτρογλου. Πήρε την πάσα του Καραγκούνη, σούταρε με δύναμη και έσπασε τις ρημάδες τις τηλεοράσεις. Η προπαγάνδα δεν είχε δίαυλο να μπει στο σαλόνι του αποχαυνωμένου και κουρασμένου Ελληνα.

Και οι ψυχάρες του (πιο Έλληνα από πολλούς Ελληνες) Φερνάντο Σάντος ετοιμάζουν βαλίτσες για Μπραζίλ!



Γιατί η Ελλαδάρα θα πάει στο Μουντιάλ. Και είναι ήδη επιτυχημένη, ό,τι κι αν κάνει το καλοκαίρι στα γήπεδα της χώρας της σάμπας.

Διότι έστειλε μήνυμα: οι Ελληνες ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Ας κρατήσουν οι χοροί!
toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα