Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ανδρουλάκης από Καλαμάτα: Το ΚΙΝΑΛ η πραγματική προοδευτική διέξοδος

Ανδρουλάκης από Καλαμάτα: Το ΚΙΝΑΛ η  πραγματική προοδευτική διέξοδοςΤο διαχωρισμό πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής από τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ως μήνυμα από την Καλαμάτα ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο ευρωβουλευτής ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, χθες στο ξενοδοχείο "Rex" στην Καλαμάτα, με αφορμή την κοπή της πίτας.
Η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο, που έψαχνε καρέκλες, ενώ λίγο νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Πάζιος έστελνε το δικό του μήνυμα ενότητας ενόψει και του συνεδρίου το οποίο θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα. Ενα ζήτημα το οποίο τέθηκε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ εκφράστηκε η ελπίδα ο χώρος της Κεντροαριστεράς να βγει μετά το συνέδριο πιο δυνατός και πιο ενωμένος. Το Κίνημα Αλλαγής όπως εξάλλου είπε και ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να διαμορφώσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή του τόπου. Επίσης, από τη συζήτηση δεν έλειψαν και ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να διαχωρίζει πλήρως τη θέση του ΚΙΝΑΛ από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Είπε χαρακτηριστικά ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι το Νοέμβριο έχει στόχο "η παράταξή μας να έχει ισχυρό ρόλο την επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών", προσθέτοντας ότι "η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει το δρόμο της μισαλλοδοξίας και της στείρας αντιπαράθεσης". Ο ευρωβουλευτής ανέφερε ακόμη ότι "η Νέα Δημοκρατία θέλει να κυβερνήσει ως ένας γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας απαξιώνει κοινοβουλευτικά ήθη και προσπαθεί να διχάσει τους Ελληνες για να έχει καιροσκοπικά οφέλη". Αντίθετα στο Κίνημα Αλλαγής "έχουμε μια άλλη στάση, με προοδευτικό λόγο, με ρεαλισμό και συνέπεια" και τόνισε ότι αυτό που θέλουν είναι να βγουν ισχυροί "για να επιβάλουμε την επόμενη μέρα ένα προοδευτικό πρόγραμμα για τη χώρα και όχι μια αντιπαράθεση που υπονομεύει κάθε προοπτική". Επίσης τόνισε την ανάγκη "να γυρίσει ο τόπος σελίδα, τα παιδιά μας να μείνουν στη χώρα, να ανοίξουν δουλειές και πραγματικά να υπάρχει ευημερία και σταθερότητα για την Ελλάδα".
eleftheriaonline



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα