Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Κινητικότητα Δριμή για τον Δήμο Τριφυλίας

Στην τελική ευθεία, όπως όλα δείχνουν, μπαίνουν στην Τριφυλία όσον αφορά στη διαμόρφωση των υποψηφιοτήτων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και όλα συγκλίνουν στο ότι θα πρέπει να αναμένουμε και άλλες υποψηφιότητας.
Από τη μια είναι σε εξέλιξη οι διεργασίες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για κοινή αυτοδιοικητική συμπόρευση και υποστήριξη ενός υποψηφίου κοινής αποδοχής. Και τελικά σήμερα θα γίνει η συνάντηση τριμελούς επιτροπής, ενός συντονιστή και ενός εκπροσώπου από τους δύο χώρους, με τους δύο προτεινόμενους ως υποψηφίους Σωτήρη Μπακούρο και Γιάννη Κωνσταντόπουλο. Μπορεί στην ευρεία σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα να μην υπήρξε απόλυτη σύγκλιση απόψεων, ωστόσο δεν αποκλείστηκε η συνεργασία. Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι σε πιθανό αδιέξοδο και στη σημερινή συνάντηση ίσως υπάρξει αναζήτηση τρίτου προσώπου που θα μπορέσει να συσπειρώσει τους δύο χώρους. Ολα

όμως θα εξαρτηθούν από το τι θα αποφασιστεί σήμερα και κατά πόσο θα έρθουν κοντά οι δύο πλευρές.
Από εκεί και πέρα έντονη κινητικότητα εμφανίζει ο πρώην δήμαρχος Αετού Δημήτρης Δριμής, ο οποίος έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα τις συναντήσεις και τις επαφές με ανθρώπους που είτε έχουν ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση είτε εκφράζουν ενδιαφέρον. Η τελευταία τέτοια συνάντηση έγινε πριν λίγες ημέρες στο Καλό Νερό και όλα δείχνουν ότι κάτι ετοιμάζεται, με τον κ. Δριμή να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, χωρίς όμως να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει τις σχετικές πληροφορίες που υπάρχουν.
Ερωτηματικό αποτελεί το τι θα πράξει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος, καθώς και σε αυτή την περίπτωση ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει τίποτα, όμως όλα δείχνουν ότι βολιδοσκοπεί πρόσωπα και το πολιτικό κλίμα, ώστε να προχωρήσει στην επόμενη κίνησή του. Κατά πολλούς αυτή θα είναι η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, όμως αρκετοί διατηρούν επιφυλάξεις καθώς όσο περνά ο καιρός στενεύουν τα χρονικά περιθώρια.
Τέλος τα νερά τάραξε για ακόμη μια φορά ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με την προχθεσινή του δήλωση, στην οποία υπογραμμίζει τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο και σημειώνει ότι σε συνέντευξη Τύπου σύντομα θα μιλήσει για όλα.
Δεν μένει παρά να δούμε τι θα γίνει , την ίδια στιγμή που οι υποψήφιοι που έχουν ήδη ανακοινώσει τις υποψηφιότητες τους ανεβάζουν στροφές με πιο όλο και πιο συχνές δημόσιες παρεμβάσεις τους . Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα