Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ Τροχαίο στα Τρίκαλα: Η κίνηση της μητέρας που στάθηκε μοιραία για το 13 μηνών μωρό

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή στο χωριό Κοτρώνι του Δήμου Πύλης, στα Τρίκαλα.
Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα μωρό ηλικίας μόλις 13 μηνών και να τραυματιστούν σοβαρά η 45χρονη μητέρα του και πιο ελαφρά ο 45χρονος σύζυγός της και τα δύο ανήλικα κορίτσια του ζευγαριού, μία 10χρονη και μία 13χρονη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, το άτυχο βρέφος έχασε τη ζωή του την ώρα που το θήλαζε η μητέρα του.
Η οικογένεια είχε αποφασίσει να πάει στο χωριό Κοτρώνι για εκδρομή. Μόλις 20 μέτρα

πριν φτάσουν στον προορισμό τους, το μωρό άρχισε να κλαίει, καθώς πεινούσε. Η μητέρα του το πήρε από το πίσω καθισματάκι και το έβαλε στην αγκαλιά της για να το θηλάσει.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γράφεται η τραγική ιστορία. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 5μελης οικογένεια εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα βάθους περίπου 20 μέτρων.
Τα λεπτά που ακολουθούν δραματικά. Ο πατέρας και οι δύο ανήλικες κόρες καταφέρνουν με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής να ανέβουν στο δρόμο και να ζητήσουν βοήθεια. Η μητέρα, βαριά τραυματισμένη, έμεινε στο σημείο της τραγωδίας έχοντας αγκαλιά το μωρό της. Η ίδια δεν γνώριζε ότι το παιδί της είναι νεκρό. Ούτε σήμερα γνωρίζει.
Όπως αναφέρει ο ANT1, ο μόνος που γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το τροχαίο είναι ο πατέρας. Στη μητέρα και στα αδέρφια του μωρού που υποστηρίζονται ψυχολογικά είναι πιθανόν να τους ανακοινωθεί εντός της ημέρας η αλήθεια. dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα