Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Σκληρό βίντεο: Στην Κολομβία λίντσαραν μέχρι θανάτου βιαστή ενός τετράχρονου παιδιού


Ο όχλος ξέσπασε επειδή είχαν γίνει και στο παρελθόν καταγγελίες σε βάρος του
Στο λιντσάρισμα μέχρι θανάτου ενός άνδρα που κατηγορήθηκε για το βιασμό τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά τους και μια έγκυος και ένα τετράχρονο παιδί, προχώρησαν εξαγριωμένοι πολίτες στην περιοχή Σολεδάδ στη βόρεια Κολομβία.
Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας με το παρατσούκλι «το στόμα του σκύλου» να είναι γεμάτος αίματα. Κάποια στιγμή ο άνδρας προσπαθεί να σηκωθεί με κάποιον από το πλήθος να φωνάζει «είναι ζωντανός» και έτσι να ξεκινάει δεύτερος γύρος επίθεσης με πέτρες και άλλα αντικείμενα.
Οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν καταφέραν να διαλύσουν τον όχλο αν και πυροβόλησαν στον αέρα,
και γι' αυτό τελικά χρειάστηκε η συνδρομή και άλλων συναδέλφων τους προκειμένου ο κατηγορούμενος ως βιαστής να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή λόγω των σοβαρών τραυμάτων που είχε στο κεφάλι του.
Κάτοικοι της περιοχής εξήγησαν ότι ο όχλος ξέσπασε λόγω της αδιαφορίας των αρχών μετά τις επανειλημμένες καταγγελίες τους για την αρρωστημένη δράση του εν λόγω άνδρα.
Ο κατηγορούμενος ως βιαστής κρυβόταν στα βουνά με τους ντόπιους να λένε ότι στο κατάλυμά του βρήκαν στρώματα και ρούχα γυναικών.
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ένα 17χρονο κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό της από τον άνδρα. «Αφού τη βίασε, στη συνέχεια την απείλησε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά της αν τον καρφώσει στις αρχές» δήλωσε η μητέρα της κοπέλας σύμφωνα με την οποία ο άνδρας έκανε και χρήση ναρκωτικών ενώ κακοποιούσε την κόρη της.

Περισσότερα:E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα