Τρίτη 29 Μαΐου 2018

35 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 35 άτομα συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, σε σύνολο 91 συλλήψεων σε όλη την Περιφέρεια.
Επίσης, εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπής: σε ιατρείο στην Καλαμάτα, σε βενζινάδικο στο Καλό Νερό και σε βάρος 41χρονου στη Μεσσήνη με δράστιδες δύο τσιγγάνες.
Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:
- 4 Ελληνες και 1 Πακιστανός για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: Ενας 20χρονος και ένας 19χρονος από την ΟΠΚΕ στην Καλαμάτα γιατί κατείχαν από κοινού ένα τσιγαριλίκι. Ενας 37χρονος στον Αγιο Φλώρο από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, με δύο ποσότητες χασίς σε χαρτί: η μία 1,5 γραμ. και η άλλη 1,4 γραμ. μικτό βάρος. Ενας 29χρονος στην Κυπαρισσία από την Ομάδα Ασφαλείας Τριφυλίας, γιατί είχε σε χαρτί 3,1 γραμ. μικτό βάρος χασίς. Επίσης συνελήφθη και ένας 22χρονος Πακιστανός στα Φιλιατρά από την

ΟΠΚΕ, γιατί οι αστυνομικοί τού βρήκαν σε έλεγχο μια χάρτινη συσκευασία με χασίς 4,1 γραμ., ενώ διέμενε παράνομα στη χώρα.
- 1 Ελληνας και ένας Αλβανός, για καταδικαστικά έγγραφα. Συγκεκριμένα, στην Κυπαρισσία συνελήφθη από την Ομάδα Ασφαλείας Τριφυλίας ένας 33χρονος Αλβανός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί στη 1 Μαρτίου του 2012 σε 5 μήνες φυλάκιση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Στην Καλαμάτα συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ένας 61χρονος Ελληνας με απόφαση από 9 Μαΐου του 2010 του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καλαμάτας για παράβαση του νόμου δύο μήνες περί προστασίας περιβάλλοντος. Ο εν λόγω φυγόποινος είχε καταδικαστεί για την πράξη αυτή σε δύο μήνες φυλάκισης, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μια ακόμα απόφαση του ίδιου δικαστηρίου, με την ίδια ημερομηνία, για φοροδιαφυγή – πράξη για την οποία είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση.
- 3 Ελληνες τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή.
- 6 Ελληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
- 18 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επίσης, εξιχνιάστηκαν:
- Από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος 41χρονου Ελληνα που είχε γίνει στις 9 του τρέχοντος μήνα, στη Μεσσήνη. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 22χρονης Ελληνίδας τσιγγάνας για κλοπή, που περιλαμβάνει μια ακόμα άγνωστη στις αρχές ομόφυλη συνεργό της. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες κατηγορούνται ότι με τη λεγόμενη "μέθοδο της απασχόλησης" κατάφεραν και έκλεψαν από τον άνδρα 300 ευρώ, σε ένα δρόμο πίσω από σούπερ μάρκετ, στην είσοδο της Μεσσήνης. Η 22χρονη επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά που... απασχολούσε άνδρες με τέτοιες μεθόδους, αναγνωρίστηκε από τον παθόντα από φωτογραφίες.
- Από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, μία περίπτωση κλοπής σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Καλό Νερό, που είχε γίνει στις 5 του τρέχοντος μήνα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελληνίδων τσιγγάνων, μάνα και κόρη, ηλικίας 29 και 44 ετών, για κλοπή. Οι δράστιδες φέρονται ότι ενώ η μία απασχολούσε την υπάλληλο του πρατηρίου, η άλλη άρπαξε από την ταμειακή μηχανή 70 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση οι δράστιδες αναγνωρίστηκαν από φωτογραφίες.
- Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής σε ιατρείο, που είχε γίνει στις 18 του τρέχοντος μήνα, στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο σεσημασμένων Ελλήνων για μικροκλοπές και ναρκωτικά, ενός 37χρονου και μιας 37χρονης. Οι δυο τους ενώ περίμεναν στο χώρο αναμονής του ιατρείου, σε κάποια στιγμή κατάφεραν και έκλεψαν από το γραφείο της γραμματείας τη σφραγίδα του ιατρού γενικής ιατρικής. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα