Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ενεργά στα social media η Ελληνική Αστυνομία

Νέο βήμα της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) με δεκατρείς νέες σελίδες στο “facebook”
Πρόκειται για σελίδες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και των (12) Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της Ελληνικής Αστυνομίας
Τις σελίδες διαχειρίζονται τα κατά τόπους Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα social media
Η Ελληνική Αστυνομία, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απέκτησε πρόσφατα (13) νέες σελίδες στο «facebook».
Δική τους σελίδα απέκτησαν η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και οι Γενικές

Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κρήτης και Ιονίων Νήσων.
Στόχος είναι η διαδραστική επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες, μέσα από την καθημερινή παρουσίαση των δράσεων και της προσφοράς των αστυνομικών, καθώς επίσης και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για διάφορα θέματα αστυνομικού και ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Οι σελίδες είναι δημόσιες και μπορούν να αναζητηθούν από τους χρήστες στην μηχανή αναζήτησης του «facebook», αλλά και στην ιστοσέλιδα μας, www.hellenicpolice.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα