Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

«Απογειώθηκε» η Κυπαρισσία με την 5η Λευκή Νύχτα!

«Χαμός» όμορφος χθες στην Κυπαρισσία με την 5η Λευκή Νύχτα και χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της πόλης!
Η Κυπαρισσία γιορτάζει και με τη διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου «απογειώθηκε» και μαζί «απογειώθηκε» η διάθεση και τα συναισθήματα επαγγελματικών, κατοίκων κι επισκεπτών!
Μια ονειρική βραδιά, με μουσική, τραγούδια, ρυθμό, ένταση, χορούς, κίνηση παντού και βεβαίως βόλτες για ψώνια στην αγορά της πόλης όπου οι επαγγελματίες προσέφεραν μεγάλες εκπτώσεις και πολλά δώρα! Μόλις σουρούπωσε η πόλη φωτίστηκε γιορτινά, οι επαγγελματίες με τα λαμπερά τους πρόσωπα, τα χαμόγελά του και την ανοιχτή αγκαλιά φιλοξενίας υποδέχονταν τον κόσμο που είχε κατακλύσει την πόλη!
Η έναρξη έγινε με μουσικές από τη Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας στην κεντρική αγορά και δρόμους της πόλης. Μουσικά σχήματα, DJ's, κεράσματα, ποτά, κοκτέιλς, βεγγαλικά, έκαναν την ατμόσφαιρα ονειρική, παραμυθένια!
Το τρελό πάρτι άναψε από νωρίς, σε ξέφρενους ρυθμούς! Από την ιστορική Πάνω Πόλη μέχρι την παραλία, παντού κόσμος, χαμογελαστός, ευδιάθετος!

Μόνιμοι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και πολλές πόλεις γειτονικών νομών, όπως Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Ζαχάρως και Πύργου, καθώς και Καλαμάτας και Πύλου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου, επισκέφθηκαν  την πόλη και την αγορά της, έκαναν τη βόλτα τους, διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν  και, παράλληλα, ψώνισαν!
Η γιορτή κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και τη χάρηκαν άπαντες!
















Του Ηλία Γιαννόπουλου
πηγή: Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα