Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΚΕΝΤΡΟ "ΔΗΜΗΤΡΑ" ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ εκπαιδευτικό τριήμερο για Μελισσοκομικούς χειρισμούς

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους Μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά την διάρκεια του έτους για την Τυποποίηση – Εμπορία-Προώθηση- σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων καθώς και για Εχθρούς και ασθένειες των μελισσών κατά τη διάρκεια του ταχύρυθμου εκπαιδευτικού τριημέρου που υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» .
Η εκπαίδευση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας στις 4,5 & 6 Ιουνίου 2018. Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 5 ώρες ημερησίως από τις 16:30-21:30.
Εκπαιδευτής θα είναι ο Γεωπόνος κος Λιόλιος Βασίλειος συνεργάτης του Εργαστηρίου

Μελισσοκομίας της Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ.
Οι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Κατάρτισης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της εκπαίδευσης στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνη Γεώργιο στα τηλέφωνα 2761022116 και 6934796092. Η επιλογή συμμετοχής θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας και κατόπιν αίτησής τους.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την 1η Ιουνίου. Την εκπαίδευση θα παρακολουθήσουν 30 (τριάντα) άτομα και για το λόγο αυτό για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα