Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ελάχιστα στοιχεία στο κουβάρι της δολοφονίας του 70χρονου στη Ζάκυνθο

Συνεχίζονται οι έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Ζακύνθου, για τη δολοφονία του 70χρονου ημεδαπού χθες το βράδυ στις Βολίμες Ζακύνθου. Οι αστυνομικές αρχές του νησιού, ερευνούν την υπόθεση, προσπαθώντας με τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους, να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας. Από χθες το πρωί έχουν γίνει προσαγωγές στο Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου για καταθέσεις, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι το σημαντικό από αυτές. Οι τρείς που πέρασαν το «κατώφλι» του Αστυνομικού τμήματος είναι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του άτυχου 70χρονου, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν προστριβές με τον ηλικιωμένο άντρα, κυρίως για οικονομικά θέματα.
Η ερημική τοποθεσία που βρέθηκε το φορτηγάκι με το άψυχο σώμα του 70χρονου, προβληματίζει τις αρχές του νησιού και φουντώνει τα σενάρια, να είχε το θύμα ραντεβού

με το δολοφόνο του. Ακόμα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα και στο πορτοφόλι του βρέθηκαν μόνο μερικά κέρματα.
Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η Ασφάλεια Ζακύνθου για το θύμα κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με έντονη ζωή, στην διάρκεια της οποίας έκανε τρεις γάμους και απέκτησε τέσσερα παιδιά από τις τρεις συζύγους του. Κι ενώ τα πρώτα του παιδιά φέρονται να είναι ενηλικιωμένα και αποκαταστημένα, τα δύο μικρότερα που βρίσκονται στην ηλικία της εφηβείας και έχουν χάσει τη μητέρα τους πριν λίγα χρόνια και τώρα, μετά το θάνατο του πατέρα τους, μένουν ορφανά.
Η Αστυνομία από χθες το πρωί διερευνά το παρελθόν του θύματος και όλες τις υποθέσεις που κατά καιρούς τον είχαν απασχολήσει και ενδέχεται να είχαν δημιουργήσει προηγούμενα ικανά να οπλίσουν το χέρι του δράστη του εγκλήματος. Στη Ζάκυνθο κλήθηκε λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος και ιατροδικαστής από την υπηρεσία της Πάτρας που διενήργησε έλεγχο στον τόπο του εγκλήματος.  ΠΗΓΗ ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα