Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Tέλος ο Μένιος Φουρθιώτης από το Epsilon


Αποχωρεί από το Epsilon ο Μένος Φουρθιώτης, σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ.
Σήμερα ανακοινώθηκε από την Διοίκηση στον Μένιο Φουρθιώτη ότι η εκπομπή του «Αποκαλυπτικά» κόβεται και ο ίδιος φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon του Ιβάν Σαββίδη.
Μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή, ο παρουσιαστής μόλις έμαθε και επίσημα ότι τον «τελειώνουν» ξέσπασε σε φωνές, λέγοντας ότι θα κάνει μηνύσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού.
Όπως γράφει ο Βαγγέλης Καράλης στο labelnews.gr, το μέλλον των δημοσιογράφων της
εκπομπής παραμένει άγνωστο, σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο «στενός» κύκλος του Φουρθιώτη, θα βρεθεί επίσης εκτός σταθμού.
Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή, φαίνεται από τα ψηλά θα πέσει απότομα στα πιο χαμηλά. Μπορεί ο ίδιος να «χτυπάει» τις πόρτες των υπόλοιπων τηλεοπτικών πανελλαδικών σταθμών για μια θέση παρουσιαστή, φαίνεται όμως να μην βρίσκει καμία ανταπόκριση.
Έτσι λοιπόν ακούγεται έντονα ότι θα συνεχίσει στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» του Ανδρέα Κουρή. Εξάλλου ο Μένιος Φουρθιώτης ανήκει στον όμιλο Κουρή, καθώς κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Love Radio, ιδιοκτησίας Κουρή.
Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την θέση του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon, φαίνεται να παίρνει ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης. star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα