Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Λεβεντάκης με Αξιοτόπουλο για την αστυνόμευση της Τριφυλίας


Συνάντηση με τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας ταξίαρχο Ηλία Αξιοτόπουλο είχε προχθές στην Καλαμάτα ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης για θέματα που αφορούν την αστυνόμευση στην περιοχή του δήμου.
Ο αστυνομικός διευθυντής όχι απλώς άκουσε το δήμαρχο αλλά το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην πόλη των Φιλιατρών, με στόχο τον εντοπισμό αλλοδαπών που μένουν παράνομα στη χώρα μας, όπου έγιναν αρκετές προσαγωγές και συλλήψεις.
Σε σχετική γραπτή δήλωση του δημάρχου για τη συνάντηση που είχε με τον κ. Αξιοτόπουλο τονίζεται μεταξύ άλλων: «Ιδιαίτερη μνεία έγινε, από πλευράς μου, στην πόλη των Φιλιατρών, που στερείται πλέον Αστυνομικού Τμήματος και εξέθεσα στον κ. Αξιοτόπουλο τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι σε καθημερινή σχεδόν βάση, λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς, κυρίως των αλλοδαπών, πολλοί εκ των οποίων δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Ο κ. Αξιοτόπουλος με διαβεβαίωσε πως θα είναι δίπλα στους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας και ήδη πραγματοποιήθηκε, στα Φιλιατρά, στοχευμένος έλεγχος για τον εντοπισμό αλλοδαπών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.
Στις βασικές προτεραιότητές μου ανήκει η καλή συνεργασία μεταξύ της νέας δημοτικής αρχής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας, κάτι που τόνισα, άλλωστε, ιδιαίτερα στον κ. Αξιοτόπουλο. Κάθε συνάντηση μαζί του αποτελεί για μένα ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή και μέσα από αυτήν βγαίνει πάντα κάτι καλό για τον τόπο μας.
Θέλω να τον ευχαριστήσω από καρδιάς γι' αυτή μας τη συνάντηση και για το δύσκολο έργο που επιτελεί, γιατί είναι σημαντικό για όλους μας, σε δύσκολους καιρούς, σαν αυτούς που διανύουμε, να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα