Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Eπίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η «γυναίκα-δράστης» (βίντεο)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την δράστη της σοκαριστικής επίθεσης με βιτριόλι, που δέχτηκε 34χρονη γυναίκα, το πρως Τετάρτης στην Καλλιθέα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ.
Είναι λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, που καταγράφεται η εικόνα νεαρής γυναίκας να κατεβαίνει από το όχημά της και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτηρίου.
Στη συνέχεια, όταν βγαίνει από το κτήριο μετά την επίθεση, δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει στη διαδρομή διαφυγής της.
Στην καταγραφή κατά την είσοδό της, δεν διακρίνονται ευκρινώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο.ΐ της περασμένη


Πάντως φαίνεται να είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη σχετική ανάλυση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της αστυνομίας, θα μπορέσουν να έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, που θα βοηθήσουν την 34χρονη να αναγνωρίσει την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της δράστιδος -από που ξεκίνησε και πως έφτασε στην περιοχή της Καλλιθέας- ώστε να εντοπίσουν το σπίτι της.
Σημειώνεται πως η δράστης κατέβηκε από συγκεκριμένο όχημα, λίγα λεπτά πριν από την επίθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος αλλά φαίνεται πως δεν έχει κάποια σχέση με την επίθεση.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είπε στους αστυνομικούς ότι απλά μετέφερε την κοπέλα και τους έδωσε το στίγμα, απ’ όπου την παρέλαβε. Σε εκείνο το σημείο επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας.
Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, έχει κάνει σημαντικά λάθη σε όλη τη διαδρομή της αλλά και κατά την επίθεση, τα οποία θα εκμεταλλευτούν για να την εντοπίσουν, συνδυαστικά με μαρτυρίες, καταθέσεις και οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους. aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα