Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Πρόταση της Σταματίας Αλεξοπούλου για δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Να διεξάγονται στο εξής οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας δια ζώσης πρότεινε στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Σώματος της 18ης Μαΐου η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Σταματία Αλεξοπούλου, σε τοποθέτησή της την οποία απέστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη γραμματεία του συμβουλίου και τους δημοτικούς συμβούλους Τριφυλίας.
Στην πρότασή της, η οποία ζήτησε να γραφεί στα πρακτικά, αναφέρεται: «Κύριε πρόεδρε, κύριε δήμαρχε, κύριοι συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω πρόταση για συνεδρίαση του Δ.Σ Τριφυλίας δια ζώσης και παρακαλώ να γραφεί στα πρακτικά. Πριν από 2 μήνες η χώρα μας, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετώπισε μια κρίση πανδημίας και για να τα καταφέρουμε και να έχουμε λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, αλλά και τη μικρότερη διασπορά του ιού, με όλες τις συνέπειες, η κυβέρνηση μετά τις οδηγίες των

ειδικών πήρε περιοριστικά μέτρα. Το “lockdown” έληξε και ήδη έχουν αρθεί τα περισσότερα. Νομίζω πλέον ότι μπορούμε κι εμείς να συνεδριάζουμε με φυσική παρουσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (άλλωστε έχουν γίνει συσκέψεις-συνεδριάσεις στην αίθουσα εν μέσω “lockdown” και χωρίς να τεθεί θέμα συγχρωτισμού). Θα ήθελα επιπλέον να σημειώσω ότι στο Δήμο μας υπάρχει αίθουσα πολλών τετραγωνικών (“Αλέκος Παπαδόπουλος”) που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για τα Δημοτικά Συμβούλια με φυσική παρουσία, λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα που μας έχουν υποδείξει οι ειδικοί, έτσι ώστε να μένουμε ασφαλείς».

tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα