Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση ληστών σε 80χρονη στον Βύρωνα - Της κόλλησαν το μαχαίρι στον λαιμό και της έριξαν υγρό στο χέρι


Άρπαξαν τα δύο δαχτυλίδια της ηλικιωμένης - Μυστηριώδης ξανθιά γυναίκα έριξε υγρό στο χέρι της 80χρονης για να αρπάξει και το τρίτο δαχτυλίδι - Πώς έγινε η επίθεση σε βάρος της ηλικιωμένης
Ζευγάρι κρανοφόρων ληστών, με μηχανή, επιτέθηκαν σε 80χρονη, σε κεντρικό σημείο του Βύρωνα, της κόλλησαν το μαχαίρι στο λαιμό και της άρπαξαν δυο δακτυλίδια από τα χέρια. Μάλιστα, όταν είδαν ότι το τρίτο δεν έβγαινε, η μυστηριώδης ξανθιά γυναίκα, έβγαλε από την τσέπη ένα υγρό, το έριξε στο χέρι της ηλικιωμένης και όταν το δακτυλίδι γλίστρησε, το τσέπωσε, ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε με τον συνεργό της.
«Μη φωνάζεις σε έσφαξα!»
Το ανατριχιαστικό συμβάν με θύμα την ηλικιωμένη σημειώθηκε σήμερα στις 7:10 το πρωί. Όπως κατέθεσε η 80χρονη στο Τμήμα του Βύρωνα, περπατούσε στην οδό Σουρμένων όταν ξαφνικά την πλησιάζει ένα ζευγάρι που επέβαιναν σε μηχανή. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο άνδρας πετάγεται πάνω της, την πιάνει από τον λαιμο με το ένα χέρι, την κολλάει στον τοίχο και με το άλλο χέρι βγάζει ένα μαχαίρι και της το ακουμπάει στον λαιμό λέγοντάς της «Μη φωνάζεις σε έσφαξα! Βγάλε και δώσε μου τα δακτυλίδια σου…».
Έντρομη η ηλικιωμένη βγάζει τη βέρα και ένα δακτυλίδι και του τα δίνει. Όμως υπήρχε και ένα τρίτο που είχε σφηνώσει στο δάκτυλό της. Οι ληστές δεν το έβαλαν κάτω. Αμέσως πιάνει «δουλειά» η γυναίκα, η οποία ξέβγαλε από την τσέπη της ένα υγρό, το έριξε στο χέρι της 80χρονης και όταν γλίστρησε το δακτυλίδι το πήραν και έφυγαν.
Μόλις η ηλικιωμένη συνήλθε από το σοκ, πήγε στο Τμήμα Βύρωνα όπου κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε περιγραφή των ληστών. Όπως είπε, ο άνδρας είναι 35-40 ετών, γύρω στο 1.80 με κανονική σωματική διάπλαση, ενώ η γυναίκα γύρω στα 25, με ξανθά μαλλιά, ύψους περίπου 1.65. 
Βέβαια το γεγονός ότι φορούσαν κράνη δυσκολεύει το έργο των διωκτικών αρχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα