Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία



Συνελήφθησαν χθες (14.10.2021) στη Μεσσηνία για ναρκωτικά τέσσερα άτομα σε ισάριθμες περιπτώσεις Ακόμη εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής που έγινε στις 24.5.2021 στη Μεσσήνη
Ειδικότερα:
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και σε παρακείμενη αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί,σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ένας 33χρονος και ένας ανήλικος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Εξάλλου εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 24.5.2021 στη Μεσσήνη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα