Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Κυπαρισσία: Αίτημα για αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος θα ζητήσει ο Β. Νουλέζας


Τη διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή του εγκλήματος προτίθεται να ζητήσει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ως συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Ρουμάνου για το φόνο της 42χρονης Μόνικα Γκιούς στην Κυπαρισσία.
Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο κ. Νουλέζας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις επόμενες ημέρες θα ζητήσει από την ανακρίτρια Κυπαρισσίας τη διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή του εγκλήματος. Παράλληλα, θα ζητήσει την κλήση νέων μαρτύρων που, όπως τονίζει, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και θα φωτίσουν περαιτέρω τη σκοτεινή αυτή υπόθεση.
Επίσης, ο κ. Νουλέζας στην ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι ο πελάτης του, που αρνείται όλες τις κατηγορίες, του έχει δώσει εντολή να κινηθεί με μηνύσεις κατά όσων Μέσων Ενημέρωσης έδειξαν σε εκπομπές ή άρθρα το πρόσωπό του και προδικάζουν την ενοχή του για τη στυγερή δολοφονία της 42χρονης.
Τέλος, σημειώνει: «Ο κατηγορούμενος που μετήχθη στη δικαστική φυλακή Ναυπλίου δηλώνει ότι δε θα επωμισθεί ένα έγκλημα που δε διέπραξε και ότι είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του».     Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα