Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Τριφυλία: Διαγραφή Αλευρά – Κοροβίλα από την παράταξη Λεβεντάκη


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2021, συγκλήθηκαν, σε συνεδρίαση, οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι-Μέλη της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης "ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας", έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου, με θέμα τη λήψη απόφασης, για τη διαγραφή από αυτή (παράταξη), του κ. Αλευρά Παναγιώτη και του κ. Κοροβίλα Αγγελή.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν, ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, ο κ. Ασημακόπουλος Γεώργιος, ο κ. Στριμπάκος Δημήτριος, ο κ. Φρούσος Νικόλαος, ο κ. Αυριλιώνης Χαράλαμπος και ο κ. Βλάχος Αντώνιος.
Απόντες, αν και κλήθηκαν στη συνεδρίαση αυτή, ήταν ο κ. Αλευράς Παναγιώτης και ο κ.Κοροβίλας Αγγελής.
Ο δήμαρχος, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, αφού έλαβε το λόγο, εισηγήθηκε τη διαγραφή των ανωτέρω, δύο δημοτικών συμβούλων, από την παράταξη της "ΑΝΟΔΟΥ".
Και τούτο, διότι με την όλη στάση τους, από την ώρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής και με κάθε ευκαιρία, αποδεικνύουν ότι έχουν αποξενωθεί, πλήρως, από την παράταξη και ότι έχουν ταυτιστεί, με την αντιπολίτευση, ασκώντας μάλιστα, άδικη, αντιπολίτευση στο έργο της Δημοτικής Αρχής.
Αποκορύφωμα αυτής, ότι στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο (Δευτέρα 11/10/2021) δε στήριξαν τις προτάσεις της παράταξης, για τη θέση του αντιπροέδρου των νομικών προσώπων του Δήμου, καθώς και ότι αρνήθηκαν να στηρίξουν την πρόταση της παράταξης, για την τροποποίηση του προϋπολογισμού, σχετικά με την προμήθεια ηλεκτροφωτισμού (προκειμένου να προμηθευτεί ο Δήμος φωτιστικά σώματα, για το φωτισμό αγροτικών οδών, στις οποίες δεν υπάρχει δίκτυο).
Αντίθετα δε, στήριξαν την πρόταση του κ. Μερκούρη Ιωάννη, με μόνο γνώμονα να παρακωλύσουν το έργο μας.
Μετά, λοιπόν, από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε, ομόφωνα, η διαγραφή του κ. Αλευρά Παναγιώτη και του κ. Κοροβίλα Αγγελή, για τους λόγους που εκτέθηκαν ανωτέρω.
Η απόφαση αυτή, θα κοινοποιηθεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για ενημέρωση του Σώματος, όπως επίσης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 15/10/2021
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ως ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
και ΤΑ ΜΕΛΗ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ¨ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα