Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Αργυρούπολη: Οι «προβληματικές συμπεριφορές» και το προφίλ του Συνταγματάρχη που λήστεψε τράπεζα


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Συνταγματάρχη που λήστεψε το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη.
Ο ληστής της τράπεζας φαίνεται ότι βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταίχμιο της αποστρατείας καθώς από το καλοκαίρι βρισκόταν εν αναμονή του ΦΕΚ με το οποίο θα του κοινοποιούνταν επίσημα η απόφαση της ηγεσίας για την αποστράτευσή του από το Οικονομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως αναφέρουν στρατιωτικές πηγές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η υπηρεσία του έχει καταγράψει κατά διαστήματα προβληματικές συμπεριφορές, ενώ η διαχείρισή σε θέματα που είχαν προκύψει δεν ήταν η ενδεδειγμένη και αυτό του είχε επιφέρει ποινές στον φάκελό του.
Όταν του έγινε γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι πως πρόκειται να αποστρατευτεί, ο ίδιος φέρεται να αιτήθηκε να παραμείνει στο Σώμα εκτός των οργανικών θέσεων, διατηρώντας την θέση του σε υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας που έχει έδρα της Αττική.
Το αίτημά του απορρίφθηκε και αυτό οφείλονταν κυρίως στην προγενέστερη υπηρεσιακή συμπεριφορά του, όπως αναφέρει το ertnews.
«Έκανα τις ληστείες γιατί είχα οικονομικά προβλήματα. Δεν είχα συνεργό, πάρκαρα το αυτοκίνητο μου μερικά τετράγωνα πιο κάτω και πήγαινα με τη χειροβομβίδα. Έφευγα με τα πόδια από την τράπεζα και στη συνέχεια επιβιβαζόμουν στο αυτοκίνητο», φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων ο ληστής στους αστυνομικούς.
Ο 53χρονος εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Μαρίνου Γερουλάνου και Γ’ Σεπτεμβρίου, στις 09:40 το πρωί της Δευτέρας (5/12), με χειροβομβίδα, απείλησε υπαλλήλους και άρπαξε χρήματα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ τον αναζητούσαν και για άλλες δύο υποθέσεις.
Ο δράστης συνελήφθη στο αμάξι. Η χειροβομβίδα δεν έχει βρεθεί ενώ βρέθηκε μέρος των χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα